A pedofil az új fasiszta

2024. február 27. 06:45

Az egész gyűlöletpiramis tetején pedig ott trónol Gyurcsány és Dobrev.

2024. február 27. 06:45
SZABÓ Tímea; TÓTH Bertalan; KUNHALMI Ágnes; VADAI Ágnes; KANÁSZ-NAGY Máté; MÁRKI-ZAY Péter; KARÁCSONY Gergely; LUKÁCSI Katalin Mária
Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
Pesti Srácok

„Az egész gyűlöletpiramis tetején pedig ott trónol Gyurcsány és Dobrev, és mint utóbbitól megtudtuk, most új bélyeget kell rásütni politikai ellenfeleinkre. Azok most pedofilok. Kérdezel? Pedofil vagy! Mást gondolsz? Pedofil vagy! Máshova szavazol? Szerintem már mind tudjuk, pedofil vagy. Ennyire egyszerű a politikai egyszeregy. Hogy ez már néhány hivatásos gyűlölködőn kívül senkit nem érdekel, nem probléma.

Ha mindenki pedofil...

Ezt a gyűlöletkampányt a gyermekvédelem köntösébe csomagolni egészen aljas húzás. Ennél azonban sokkal rosszabb mellékhatásai is vannak a politikai ellenfelek, kritikusok pedofilozásának. Ahogy annak idején bárki lehetett fasiszta, vagy náci, ahogy éppen eszébe jutott a nagybetűs demokratáknak, most bárki lehet pedofil. Ha pedig bárki lehet pedofil, senki sem igazán az. Vagy legalábbis nem feltűnő.

A gyermekvédelem égisze alatt olyan szinten relativizálják a pillanatnyi politikai haszonszerzés és a kínos kérdések alóli kibújás érdekében a pedofíliát, hogy azzal a valódi pedofilok malmára hajtják a vizet. Egészen furcsa, hogy éppen azok a pártok állnak bele a következmény nélküli pedofilozásba, 

akik Bite Zsoltot mentegették, a gyermekvédelmi törvényt leszavazták, sőt, arról értekeztek, hogy a pedofília nem is igazi bűn, elkövetőit inkább sajnálni kell.

 Nem lehet, hogy ennek éppen az a célja, hogy a pedofíliát a közbeszéd olyan hétköznapi részévé tegyék, amelyet követően már az ingerküszöb alá kerül az egyik legordasabb bűncselekmény?

Szóval nem azokat kell pedofil segítőnek titulálni, akik felelősségüket felismerve távoztak pozíciójukból, hanem végre a tükörbe kellene nézni, és a Dobrevek, Vadaik, Gyurcsányok és Szabó Tímeák megtalálnák azokat a szörnyeket, amelyekkel képzeletükben küzdenek, akik valóban segítik a pedofíliát. Ha pedig rájöttek, hogy mégsem kívánják a pedofilokat segíteni, itt a lehetőség. Meg lehet szavazni a gyermekvédelmi törvény módosítását. 

De az ellenzék nem fogja. És miért nem? Hát azért, mert Orbán.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Boris Kálnoky

Index

Idézőjel

Szép új világ: a youtuberpolitika.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. február 29. 00:14
Utoljára meg buziztak és mindkettőn ugyanúgy el fognak vérezni.
catalina11
2024. február 28. 22:14
Az egész gyűlöletpiramis tetején pedig ott trónol Gyurcsány és Dobrev." Kornis Mihály: "Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy ti. (tudni illik) mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket." Ted Cruz republikánus szenátor: az amerikai politikai kultúrában a liberális és a zsidó olyannyira összefonódott, hogy elmosódhat a határ, hogy ha a liberális demokraták támadnak meg hazafias személyeket, szervezeteket, országokat, célokat, szobrokat, könyveket stb. " nem csak az amerikai "kultúrában" hanem nálunk is... vannak itt kornisok, hornok, magyarbálintok, petők, bauerek, aprók, dobrevek stb. stb.
bodrigyuri
2024. február 28. 16:32
Nem, nem! Hungáriban máshogy van az. A pedofil az új nemzetthy zsidó-keresztény polgári konzervatív jobboldali illiberális.
Grogu
2024. február 27. 15:16
2016-ban Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztésére kapott állami kitüntetést Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója, akit később pedofil bűncselekményért ítéltek el. 2016. augusztus 22-én jelent meg a Magyar Közlönyben az a köztársasági elnöki határozat, ami az augusztus 20. alkalmából kitüntetett személyeket sorolta föl. A 33. oldalon ott szerepel Vásárhelyi János neve is, aki az indoklás szerint „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként” kapta meg a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozatát. A kitüntetést Áder János akkori köztársasági elnök adományozta Orbán Viktor előterjesztésére. Na most aztán megnézheti magát a pedofilbaloldal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!