Alföldi Róbert: „B. Zsolttól azt olvasom, hogy ki kell menni erőt demonstrálni a csőcselék ellen. Hogy mi van?”

2024. február 21. 11:15

A színházi rendező szerint az állami gondozottakat másodrendű állampolgárként kezelik.

2024. február 21. 11:15

Alföldi Róbert hosszabb lélegzetű interjút adott a Telexnek, amelyben több téma mellett Novák Katalin köztársasági elnök lemondásáról is véleményt alkotott. A rendező felvetette, hogy Novák Katalinnak egyből ki kellett volna jelentenie, hogy hibázott és visszavonja a kegyelmi döntést. A műsorvezető a monológot megtörve ekkor megjegyezte, hogy nem lehet visszavonni.

Alföldi szerint a mostani helyzet „nagyon rossz történelmi időket idéz”, majd kifejtette, hogy az állami gondozottak másodrendű állampolgárok: „szerintem az van gondolva, ezek csak állami gondozottak” – fogalmazott Alföldi. Szerinte az egyházaknak is meg kellene szólalnia az ügyben és személy szerint nagyon várná, hogy

„megszólaljon az Ákos vagy Szarvas Józsi”

A beszélgetés során Bayer Zsolt publicistát is szóba hozta Alföldi Róbert, akit csak B. Zsoltként említett: „B. Zsolttól azt olvasom, hogy ki kell menni erőt demonstrálni a csőcselék ellen. Hogy mi van?”

Nyitókép: Youtube/Telex

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. február 26. 12:48
Ugye Bite Zsoltról elmélkedsz , Robicsek?
Krupp Skya
2024. február 24. 18:54
Mindig az ellenzék a csöcselék, csöcselék soha nincs kormányon, ha véletlenül mégis van 133 nap után buknak.
Némber
2024. február 24. 11:08
Az a vicc az egész szomorú helyzetben, hogy az ellenzéknek eddig meg sem fordult a fejében, hogy a gyermekvédelemmel foglalkozzon. Nincs egy eset sem, amit konkrétan feltártak volna. Most, hogy kaptak egy magaslabdát rászálltak, mint a hiénák. Most mindent nagyon jól tudnak és verik az öklüket, pedig a fejüket kellene a falba verni.
Dixtroy
2024. február 22. 17:37
"A rendező felvetette, hogy Novák Katalinnak egyből ki kellett volna jelentenie, hogy hibázott és visszavonja a kegyelmi döntést. A műsorvezető a monológot megtörve ekkor megjegyezte, hogy nem lehet visszavonni." Azért jó, hogy van véleménye, mert releváns, hiszen képben van. Ja, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!