Háború a globalista fősodorral

2024. február 01. 06:14

Az Isten, haza, család értékhármasság szolgálatát komolyan vevő, hiteles pártokat a globalista fősodor igyekszik szélsőségesnek beállítani.

2024. február 01. 06:14
VON DER LEYEN, Ursula; STOLTENBERG, Jens; SCHOLZ, Olaf; MICHEL, Charles
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Magyar Nemzet

„A konzervativizmus háza táján sincs minden rendben, pedig, ha van eszmerendszer, amely kiutat mutathatna a jelenlegi európai válságból, akkor az éppen az antropológiai realizmus talaján álló, a rendre tömeggyilkosságba torkolló, világmegváltó ideológiákkal szemben szkeptikus, szerves társadalomképpel rendelkező konzervativizmus. Sajnálatos módon képviselőinek nagy része behódolt a baloldali fősodornak, elég megnézni, hogy miként tiporja meg a jogállami elvek sorát az új lengyel álkonzervatív vezetés, s hogy miként falaz neki az európai álkonzervatív mainstream, karöltve persze a baloldallal.

A tájékozatlan és gondolkodni rest választók megtévesztésére építő, globalista zsoldban működő, a woke-kultúrát felkaroló zöldpártok koherens eszmerendszert sosem hirdettek. A globalista erők törekvései mögött felsejlő, a Big Pharma, a Big Data s a Great Reset jelenségkörrel szorosan összefonódó új zsarnokság lényegében ideológiamentes, nem veszik maguknak a fáradságot egy komplex eszmei konstrukció felállítására, 

egyszerűen csak egyfajta újkommunizmust, a nincstelenség boldogságát ígérik az épülő mátrix lakóinak.

Mindeközben az »Isten, haza, család« értékhármasság szolgálatát komolyan vevő, hiteles pártokat és általában a normalitást képviselő erőket a globalista fősodor igyekszik szélsőségesnek beállítani, s még annak a veszélye is megvan, hogy az egyik legfontosabbat és legerősebbet, az Alternative für Deutschland nevű politikai formációt egyszerűen törvényen kívül helyezik. Tegyük hozzá, hogy az AfD az egyetlen német párt, amely élhető jövőképet vázol fel, megmaradt a józanság talaján, s nem tette le a fegyvert a globalista tudatmanipulátorok előtt.”

(MTI)

Nyitókép: Olivier Hoslet

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. február 01. 10:57
AZÉRT MERT TI AZT MERÉSZELITEK KÉPZELNI HOGY BÁRMI ELMEBETEG SZARSÁGOTR A POFÁMBA TOLHATTOK AKÁR SZÉLJOBBRÓL VAGY BALRÓL ÉS AZT ÉN KÖTELES VAGYOK ELHINNI MEGHALLGATNI MEG VITÁZNI VELE??? MEG FOGLAK BENNETEKET ÖLNI!!!
robertdenyiro
2024. február 01. 09:54
Sivalkodik a sok gyagyás libnáci troll. Picsogjatok, hisztizzetek csak, retkek. Mást úgyse tudtok. Utolsó csicska lúzerek vagytok és szopni fogtok az idők végezetéig.
benedek77
2024. február 01. 09:12
Az Isten, haza, családhoz, egy svédországi transznemű migráns is közelebb van mint ti.
dryanwolf
2024. február 01. 07:39 Szerkesztve
"Mindeközben..." Isten, haza, imához - Család, térdre, kasszához! (guba, csuha subához)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!