Jó volna kicsit hátrább venni az agarakkal!

2024. február 09. 09:12

Azok a lobbicsoportok követelik leghabzóbb szájjal köztársasági elnök lemondását, akik a gyermekvédelmi törvény helyett LMBTQ maszlaggal mérgeznék a gyerekeket.

2024. február 09. 09:12
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Van annak valami egészen fura és hamis zöngéje, amikor az RTL Klubbal az élen azok a politikai és lobbicsoportok követelik leghabzóbb szájjal a politikai pályája során a családok ügyéért és a magyar gyerekekért vitathatatlanul sokat tett köztársasági elnök lemondását az inkriminált, valóban kérdőjeles kegyelmi döntés ügyében, akik
– a gyermekvállalás támogatása helyett legfeljebb kutyatartásra buzdítanak
– akik odavannak a gondolattól, hogy egynemű párok minél többen tehessenek szert gyerekre, a béranyaságról még sorozatot is indítottak
– akik a gyermekvédelmi törvény helyett LMBTQ maszlaggal mérgeznék a gyerekeket
– akik számára a fiatalok gyermekvállalásra való ösztönzéséről jobb napjukon is legfeljebb a »vissza akarják a nőket kényszeríteni a fakanál mellé« vagy a gyerekek »fenyegető karbonlábnyoma« jut eszébe
– akik a babák szívhangját hallván kényszerítést kiáltanak, a magzati korú gyerekek életét védő és az anyuka megfontolt döntését szolgáló szabály támogatóinak pedig annyit tudtak üzenni, hogy »szüljenek sünt«!
– ugyanez a csatorna önti magából nap mint nap a szennyet, amivel mérgezi, erkölcsileg ássa alá a társadalmunkat.
Jó volna kicsit hátrább venni az agarakkal!”

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. február 10. 14:07
Köszönöm! Egyetértek!
alexandrosz-2
2024. február 10. 08:44
Takarodjon a hoholfaszszopó, davosi kvótaribanc!
2024. február 09. 20:42 Szerkesztve
Kedves Zsuzsa!Ez egy kèpmutató,àlszent íràs.
tamtamklub
2024. február 09. 20:22
Érdekesek a reakciók. Jóval nívósabbak, mint a vadpajtikon. És legalább van némi önkritika. (Megjegyzem, zseniális a fidesz, ahogy megpróbál minden választói rétegét lefedni és képes is azokhoz különböző hangon szólni. Tartósan a rétegek számára hitelesen. És van átjárás is, ha valaki radikalizálódik, kap erősebbet. Amikor rogánnal találkoztam nem néztem ezt ki belőle. Megkövetem magam.) Javaslat: emelné a kommentfal színvonalát, ha a negatív like megszűnne - vagy nevesítve lenne látható, mikor ránézel, ha már az illető nem volt képes ellenvéleményt kifejteni, csak ujjrángással reagált. Bizony a tükröt kevesen szeretik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!