Kész átverés show

2024. február 16. 13:52

A nagy hangulat közepette épp egy nagyhatalmi játszmában használnak majd fel Titeket – a saját hazátok ellen.

2024. február 16. 13:52
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„A mai nap reggelén ez mégiscsak kikívánkozott!

Az, hogy a szivárvány őrületben tobzódók, akik számára egy kisbaba szívdobbanása is maga a nőket terrorizáló rettenet, ma este a gyerekek védelmezőjének szerepében lépnek fel, olyan mintha éhes oroszlánok a bio búza és a szárzeller termesztéséért tüntetnének a prérin. 

És teszik ezt a ránk küldött pressziós ember köpönyegéből kibújva, dollárjaival gurigázva, a thaiföldi teleléséről »férjével« hazaröppenő Osváth Zsoltival az élen.

Kész átverés show… 

Ti, akik ma este egy jó bulira vágyva összegyűltök, irigylésre méltóan fiatalok vagytok és bájosan naivak. De ne legyen kétségetek, hogy a nagy hangulat közepette épp egy nagyhatalmi játszmában használnak majd fel Titeket - a saját hazátok ellen. 

Ízlelgessétek, mert ennyire egyszerű a képlet. 

És olyan sokszor megismétlődött már ugyanez más és más jelszavak és zászlók mögött felsorakozva ezeréves történelmünk során! 

Miközben Pottyondy Edina osztja az észt, majd nézzetek fel a szoborarcok mögül némán síró (h)őseinkre! Ők saját, vérrel pecsételt sorsukból tanulva ismerik fel, hogy újra és újra és sokadszor is itt vannak a csak nevükben magyarok, akik a maguk hasznáért, hírnevéért idegen érdekeket szolgálva járják a romlást hozó táncot – mindig más hangszerelésben, de ugyanarra a nótára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. március 22. 20:14
A bolygó történései mind a félrevezetésen és a kizsákmányoláson alapulnak.Ehhez keresik folyamatosan az ügyeletes hülyéket.
llnnhegyi
2024. február 17. 07:36
A libbcsikommcsik és celebtársaik pocsékba mentek a tüntetésen. Ripacsok. Ordas pedofilok, gyerekek mögé bújtak.
llnnhegyi
2024. február 17. 03:48
Ostobák tüntetése.
Lajoss
2024. február 16. 18:24
Az orbán-rezsim nem a hazám. 😢
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!