Kikotyogta a DK-s polgármester: a hétvégén asztalhoz ülnek az ellenzéki pártok

2024. február 01. 09:42

Ismét nyílnak a füstös szobák!

2024. február 01. 09:42
null

Itt is az az igaz, hogy lehetőleg csendben, nagyobb nyilvánosság, illetve az ellenérdekelt nyilvánosság nélkül történjenek ezek az egyeztetések”– válaszolta Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester, a DK önkormányzati választásokért felelős politkusa az ATV Voks című műsorában arra a kérdésre, hogy van-e már időpont az ellenzéki pártok közötti egyeztetésekre a júniusi önkormányzati választásokra vonatkozóan. 

Előbbi válasza ellenére Szaniszló később elárulta: éppen most hétvégén ülnek asztalhoz az ellenzéki pártok képviselőivel. Szaniszló biztosra veszi, hogy „közelebb fognak jutni a végső megoldáshoz”.

Kérdésre további részleteket nem volt hajlandó elárulni, csak annyit mondott: a tárgyalást Karácsony Gergely kezdeményezte, feltehetőleg a főpolgármester tavaly októberi, összefogásra felszólító beszédére gondolt Szaniszló.

Arról, hogy mennyire eltaktikázta magát Karácsony, hiszen az általa összefogásra felszólított hat pártból kettő szinte biztosan nem áll be mögé, a Momentum pedig a két lista híve, itt írtunk.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. február 01. 10:54
Sok sikert Dobrevéknek, tisztul az imperialista képlet!
dave
2024. február 01. 10:32
Ki nem szarja le az összeset.
Bitrex®
2024. február 01. 10:15
Lacknerék hozzák az orralávalót. (kokaint) Geri meg kap szívószálat a kakaójához.
states-2
2024. február 01. 09:53
A komcsi csürhe asztalhoz ül, hol itt hírérték, ja megvan: az asztal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!