Molinókkal tüntettek Jámbor aktivistái, de a Szikrához kötődő pedofil-botrányról nem akartak nyilatkozni (VIDEÓ)

2024. február 28. 16:05

Az egyik demonstráló szerint „a Szikrának nem volt ilyen ügye”.

2024. február 28. 16:05

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén Jámbor András Szikra Mozgalmának aktivistái jelentek meg olyan molinókkal, amelyeken a fideszeseket vádolták pedofilmentegetéssel. A Magyar Nemzet szerdai cikkében arra emlékeztet: a Szikra Mozgalom az utóbbi hetekben azért került a figyelem középpontjába, mert a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát egy bizonyos Ny. Tamás törte be, akiről 

Jámbor András el is ismerte, hogy erős kötődése volt a mozgalomhoz.

Mint ismeretes, tavaly február elején az Antifa több támadást is végrehajtott Budapesten, a bűncselekményekkel összefüggésben pedig házkutatást tartottak a Szikra Mozgalom egyik tagjánál, 

akinek a lakásán hetvenezer pedofil felvételt találtak.

A Magyar Nemzet riportere szerette volna megtudni a közgyűlésen demonstrálóktól, hogy hogyan tiltakoztak annak idején a mozgalmukhoz kötődő pedofil botránnyal kapcsolatban, azonban az aktivisták a hallgatást választották, egy másik tagjuk pedig megpróbálta hárítani az ezzel kapcsolatos kérdéseket, mondván a Szikrának nem volt ilyen ügye.

Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint a Szikra Mozgalom teljesen hiteltelen, és álságos az ilyen megnyilvánulás azok után, hogy egy hozzájuk köthető ember laptopján rengeteg pedofil felvételt találtak. A politikus arról is beszélt, hogy az ilyen erőszakos anarchista csoportok ártanak a demokráciának és nem helyes, hogy egy országgyűlési képviselő támogatásával működhetnek ilyen felforgató szervezetek.

Nyitókép: Magyar Nemzet / Képmetszet

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­n­­y­­o­k­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Martell 2
2024. február 28. 20:46
Vastag a bőr a pedokomcsik pofáján.
gekk
2024. február 28. 20:10
Horst_Tappertmreinstand-2 2024. február 28. 17:04 • Szerkesztve A szikra valóban pedofil, Orbánnak nincs pedofilügye. A komcsi fajtádat pedig egy gyalulatlan léccel kellene most agyonverni. Kétszer, b+, hogy tanuljatok belőle, tetvek. Orbit pedofidesze menekül a felelősség elől. Szoponc, miért is kell szigorítani a gyermekek védelmét? Mert véletlenül kiderült, hogy a fideszkdnp pedofiltámogató.
gekk
2024. február 28. 20:03
Miért, az orbithoz köthető pedofilbotrányról ki nyilatkozott? A hazudozásokat, mellébeszéléseket hagyjuk. Pláne egy kdnp- stől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!