Most akkor a gyerek élvezeti cikk, közjószág, bolygópusztító átok vagy védendő érték?

2024. február 18. 10:16

Mintha a kormánnyal szemben kellene gyermekeket védeni, nem a pedofiloktól és az óvodákba készülő kukis néniktől.

2024. február 18. 10:16
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„A címben szereplő kérdés tulajdonképpen a válasz arra, miért nem lesz képes az influenszereknek kiszervezett ellenzék bármi kézzel fogható sikert faragni a kegyelem-gate nyomán felhabzó, amúgy jogos társadalmi felháborodásból. (...)

Jó, hát tulajdonképpen értem, hogy egyrészt meg másrészt. Egyrészt kell valami nagy és közös sérelem, ami nyomán a társadalomelméleti kollégiumok precíz irányítása mellett a munkás-paraszt egységfront megdönti a kormányt, másrészt finom a nagykövetségi lazacos szenya. Azért az mindenkinek imponál, ha személyesen az amerikai nagykövet tesz úgy, mintha érdekelné őt a delikvens véleménye bármiről is. Harmadrészt ott kezdeni kell valamit a hivatalos és hivatásos ellenzékkel, amelyiknek nem nagyon sikerült bő évtizede fogást találni a Fideszen, pedig mindjárt megint nyakunkon a választások.

És az egészet mégis önfeledt pofátlansággal belecsomagolták valami gyermekvédelmi maszlagba. Mintha a kormánnyal szemben kellene Magyarországon gyermekeket védeni, nem a pedofiloktól, az efebofiloktól, és az óvodákba meg iskolákba készülő kukis néniktől. És itt bukott el a péntek esti hőbörgés, mert még a Marvel multiverzumában sem létezik olyan Föld, ahol a gyermekvédelmi indulatokat a transzaktivista-gyerekszexualizáló progresszívek és zöld őrültek uralta baloldalhoz be lehetne csatornázni. Azért nincs erre módjuk, mert elkúrták; mert odatérdeltek az összes perverz elé, amelyik identitáscsoportként határozta meg magát.”

Fotó: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 20. 23:21
Egy momentumos figura lakásán lett felvéve sok száz pedofil fotó. Ez ellen a gyurcsányi oldalon senki nem tiltakozott, ez szerintük rendben van. A DK és társainak képmutatása égbekiáltó. Fütyülnek ök a gyermekekre, minden ügyben csak a kormány elleni támadás lehetöségét keresik. Ezért hiteltelen minden megmozdulásuk. Remélem, hogy ezután az ellenzéki pedofilok is megkapják a méltó büntetésüket. Ha így nézzük, akkor Gyurcsány tulajdonképpen öngólt lött, mert ezután nem fogja tudni kimenteni a pedofil haverjait. Remélem, hogy az un. "homoszexuális felvilágosítás" óvodásoknak, kiskorúaknak, - a gyurcsányisták ezirányú kedvenc próbálkozásai -, szintén, mint egyértelmüen súlyos pedofil büncselekmény lesz kezelve és büntetve. Összességében úgy látom, hogy ez az eset tulajdonképpen hozzásegít bennünket ahhoz, hogy a gyermekvédelmi törvényt még határozottabban, szélesebb lefedéssel tudjuk alkalmazni. Minden rosszban van valami jó.
survivor
2024. február 20. 23:04
Afrikában az orvos családokban van 5 gyerek. Kecskepasztoréknál több. Mi a kerdés ??
Palatin
2024. február 20. 21:47
Már zörög a haraszt. A Fidesz, - a rövidebb emlékezetü honpolgárokra tekintettel -, majd a választás elött 1-3 héttel fogja kiborítani az ellenzék bilijét, pontosabban a bilijeit, mert számos ilyen éjjeli edény lesz elöhúzva a gyurcsányisták ágya alól. De nem akarom lelöni a poént... Gyurcsánynak akut légzési nehézségei lesznek, az biztosra vehetö, jó lesz ha elöre gondoskodik mentöszolgálati készenlétröl.
2024. február 20. 21:37 Szerkesztve
A gyermek - a Fidesz számára, - mint isten ajándéka -, a legszentebb védendö érték, (igen, annak ellenére is) - a DK számára furfangos harci taktikák leplezésére alkalmas közjószág, (amit ök müvészi fokon tudnak bevetni) - a Zöldek számára bolygópusztító átok, (erröl szüleiket kellett volna meggyözni) - bizonyos nemileg tévelygö, pépes identitású, és amúgy is ferdehajlamú hedonisták számára: élvezeti cikk,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!