„Remélem, már 79. nem lesz, seggnyaló!” – a halálát kívánják a Magyar Pétert kritizáló Nagy Ferónak

2024. február 14. 09:48

„K.rva anyád te mocsok komcsi" – válogatott trágárságokat kapott a véleményéért a legendás énekes.

2024. február 14. 09:48

Nagy Ferót megkérdezte az RTL, így az énekes kifejtette, mit gondol Magyar Péter Partizan-interjújáról. Feró, aki sosem kertel, elmondta, egyáltalán nem tetszik neki a jelenség: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészkébe” – mondta a Beatrice frontembere. A markáns véleményének meg is lett a következménye. 
 

Ezt is ajánljuk a témában

Mivel nem találtak jobb fórumot rá, többen a Nagyferó és a Beatrice Facebook-oldalon kezdték gyalázni a zenészt, ráadásul Feró 78. születésnapjáról megemlékező poszt alatt. A  mocskolódások között több „gyöngyszem” is akadt. Volt, aki megelégedett azzal, hogy csak annyit írt: „dögölj meg te mocsok”, más genetikai hulladéknak nevezet Nagy Ferót és ítéletet hirdetett: 

„nálad még egy csótány is gerincesebb!” 

A „kedves” születésnapi köszöntők sorához csatlakozott az a hozzászóló is, aki mocsok komcsinak és pedofilsimogató g.cinek nevezte a születésnapos énekest mindazért, mert kifejtette a véleményét, és „a k.urva anyád te mocsok komcsi” hozzászólást is be tudta pötyögni valaki. A „jókívánságok” sem maradtak el: „Ilyen sokáig elél a szar te nemzet patkánya dögöltél volna már meg te alkoholista majom”, a hab a tortán pedig (ha már születésnap), az egyik hozzászóló csak annyit írt: „remélem, már 79. nem lesz segnyaló!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI-archív/Illyés Tibor

 

 

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2024. február 16. 18:56
Mindenkinek szíve joga utálni Nagy Ferót, de azért tény, hogy Magyar úr sokáig élvezte a NER-lét napos oldalát.
makapaka2
2024. február 16. 18:29
Egészen undorító, ez az agresszív, gyilkolni akaró baloldali, és ballikos bagázs!
makapaka2
2024. február 16. 13:37
Ilyenek a moslék szimpatizànsok. Nem ellenzékként, hanem a legocsmányabb ellenségként viselkednek.
makapaka2
2024. február 16. 10:57
Ez egy ócska, szemét módon reagáló balliberós banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!