Wass Alberttel, mint íróval nem a szélsőjobboldalisága a baj

2024. február 23. 14:34

Itt nem elég, hogy fasiszta vagy, tehetségtelennek is kell lenned!

2024. február 23. 14:34
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nos, Wass Alberttel, mint íróval nem a szélsőjobboldalisága a baj. Hanem a dagályossága. (Bár a Funtineli boszorkányról jó ízlesűek is hajlamosak elismerően szólni.)

Az a giccses dagályosság, ami a klasszikus magyar jobboldalt jellemezte, s ami miatt a Napkelet sose lett Nyugat, de ez utóbbi ellen persze felhorgadt a politikába csomagolt irigység. Gyanítom, Wass Albert pont emiatt lett tananyag. Jelszó: Itt nem elég, hogy fasiszta vagy, tehetségtelennek is kell lenned!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Martin Ethelwolf

Facebook

Idézőjel

Négy faskó zseni, egyik jobb, mint a másik.

Nyitókép: Mandiner-archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 400 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissjani
2024. február 26. 07:57
Kedves Etel! Elmész te a jóQvaanyádba!
Welszibard
2024. február 25. 22:25
A názáreti Jézus születése majd keresztre feszítése véget vetett az isteni kiválasztottságnak. Attól kezdve nemzetek vannak, amelyek közül egyesek felhatalmazva érzik magukat arra, hogy más nemzeteket elnyomjanak. Manapság talán India és Svájc az egyetlen olyan nagy ország, amely nem tűzte ki célul a nemzetiségei elnyomását.
OneiroNauta
2024. február 25. 16:04
FAM a bukott okkultista-buddhista muciológus magyaráz tehetségről... :D:D
lajajakab11
2024. február 25. 15:49
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!