A Most vagy soha! nem csupán egy történelmi film, hanem sokkal több ennél

2024. március 14. 07:56

A hazaszeretet mozivászonra vetítése.

2024. március 14. 07:56
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Petőfi felállt az asztalra a Pilvaxban, majd elkezdte szavalni a Nemzeti dalt. A hazaszeretet pedig a büszkeséggel együtt járta át a szívem a moziszékben. Azt éreztem, hogy a Magyarországért mindent! A Most vagy soha! végre valahára azt adja, amit egy történelmi magyar filmnek adnia kell. Nemzeti büszkeséget! 

Számomra az a jó alkotás, aminek a végén úgy jövök ki a moziból, hogy kaptam valamit, több lettem. 

A Most vagy soha! fantasztikus minőségben, varázslatos színészekkel mesél el egy nagyszerű történetet, ami rólunk szól, magyarokról. Úgy, amilyenek vagyunk. Néha viccesen, drámaian, ha kell keményen és természetesen romantikusan. Március 15. és a márciusi ifjak mi vagyunk! Mi, magyarok, akik egész egyszerűen genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy rühelljük az elnyomást. Nekünk senki nem mondhatja meg, hogy mit és hogyan csinálhatunk! Így volt ez a múltban, így van a jelenben és így lesz a jövőben is. A Most vagy soha! nem csupán egy történelmi film, hanem sokkal több ennél. A hazaszeretet mozivászonra vetítése. Ha szereted, hogy magyar vagy, akkor tetszeni fog neked is a Most vagy soha!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piszokalfréd
2024. március 17. 07:07
Mióta történelmi film, ami úgy kezdődik, hogy: "Ahogy történt és ahogy történhetett volna."
Osztap_Bender
2024. március 15. 17:23
Sajnos az akkori "Most vagy sohából" még mindig a sohá-nál tartunk. Már azt gondoltam, hogy na majd ez "magyar" gyerek ma délután előáll a Most bemutatásával, lesz itt büszkeség, lesz itt becsület, lesz itt forradalomi hangulat, nagy összeborulás. Aztán most olvasom, hogy Koncz Zsuzsával mag valami noár(?) nevezetű csepűrágóval állt elő. Még jó, hogy Gálvölgyit, Köves Mátét, Heisler Andrást, a Karsai-Ungáry történelem hamisító duót nem állította maga mellé a pódiumra. Ezt a bemutatkozást rendesen elszabtad pubi! Nem hinném, hogy lesz még egy esélyed.
FOB
2024. március 15. 13:14
Igen, sokkal több ennél. Egy történelemhamisító akciófilmbe oltott 6 és fél milliárdos nemzeti színű kudarc.
soloavius
2024. március 15. 12:05
Most vagy soha! Ezekkel inkább soha: https://morpheusz.blog.hu/2024/03/15/most_vagy_soha_709
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!