Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi

2024. március 18. 19:36

Természetesen az elborultak már előre hirdették, hogy a rogáni gépezet lép működésbe.

2024. március 18. 19:36
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép:  Földházi Árpád/Mandiner 

***

Röpke 24 óra elteltével csak befutott az is, amiről szó van. Természetesen az elborultak már előre hirdették, hogy a rogáni gépezet lép működésbe,

 azon a gyáva nyüszögésen, amit a metoo-harcosok előadnak, pedig csak mulatok. 

Egy dolgot ugyanis nem árt tudni. Az, akit láttatatlanban pocskondiáznak és gyanúsítanak, az az a Dezső András, aki - többek közt - a Kaleta-ügyet is föltárta. Tehát a művelt és képzett közönség vagy hitelesnek fogadja el ezúttal is az állításait, vagy kurva gyorsan befejezi a kaletázást is. 

Még egy megjegyzés. Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. március 19. 16:13
Egy dolgot ugyanis nem árt tudni. Az, akit láttatatlanban pocskondiáznak és gyanúsítanak, az az a Dezső András, aki - többek közt - a Kaleta-ügyet is föltárta. Tehát a művelt és képzett közönség vagy hitelesnek fogadja el ezúttal is az állításait, vagy kurva gyorsan befejezi a kaletázást is. " Libernyákéknál nincs következetesség, csak érdek.. "Még egy megjegyzés. Dezső Andrásnak (ahogy nekem is) már volt baja a NER működéséből. A luxus Ludas Matyinak még semmi." Nem tudom mi baj volt bárkinek is a NER működéséből. Hallom a folyamatos nyüszítést, de konkrétum még sosem került elő.. Ettől eltekintve Magyar Péter tényleg egy luxus Ludas Matyi..
kamasuka
2024. március 19. 10:28
Milyen Kaletázást tárt fel? Azt is Orbánra sütöttétek, pedig a nagy lófaszt.
google-2
2024. március 19. 10:09
A baloldali feministák és egyéb nővédők már annyira dehumanizálták a jobboldalt, hogy az ottani nőket nem védik, azok nincsenek, nem is nők, semmit sem érdemelnek, szavuk sem lehet.
Kétes
2024. március 19. 09:25
Andris! Jó a szereposztás. Még akkor is, ha mondasz jókat is, ha független kávéfogyasztóként hátradőlve olvasunk téged. Dezső ügyében elfogult vagy. Dezső oknyomozó úr lehetne olyan okos mint Sherlock Holmes és szerencsés mint Monte Cristo (náci fenntartással), de nem gondolja senki, hogy ez a kedves Dezső egyszer csak saját kútfőből és saját oknyomozása (HaHa) olyan információkhoz jut amilyeneket megír. Rá ezt a szerepet osztották. ha tud róla, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!