Elképesztő fotókat lőtt az éjszakai Balatonról egy pilóta (KÉPEK)

2024. március 22. 17:53

Az egyiken a Velencei-tavat is lehet látni, valamint Székesfehérvárt is.

2024. március 22. 17:53
null

Nyitókép: Kaleszdorfer Gábor

Elképesztő éjszakai légi felvételeket készített a Balatonról Kaleszdorfer Gábor, a Wizz Air utasszállító repülőgépének pilótája, írja a Like Balaton.

A lap megkereste a képeket készítő pilótát, aki az eset körülményeiről elárulta: a romániai Ias-ból (Jászvásárból) indulva Londonba tartottak tavaly októberben, amikor a képeket készítette. A pilóta elküldte a fotókat az édesapjának, aki megosztotta azokat a közösségi oldalakon, így kezdtek nem meglepő módon futótűzszerűen terjedni az online térben.

Az egyiken a Velencei-tavat is lehet látni, valamint Székesfehérvárt. Sőt még Budapest is látszik. A képek egy olyan Google Pixel 7 telefonnal készültek, amelyben giroszkóp van. Ennek köszönhetően nem rezeg a kép, nem mosódik el. A kamera pedig a vaksötét éjszakában is felerősíti a fényeket” – mesélte Kaleszdorfer Gábor, aki hozzátette, mindig megdobban a szíve, ha meglátja a magyar tengert.

Fotó: Kaleszdorfer Gábor
Fotó: Kaleszdorfer Gábor

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­á­r­­n­­a­­­k­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
benjiklopcsik-2
2024. március 22. 23:45
Azt mikor érjük meg vajon, hogy egy magyar újságban azt írják majdan egyszer a kedves magyar érzületű újságírók, hogy "a romániai Jászvásárból (Ias-ból) indulva Londonba tartottak? Ehelyett: a romániai Ias-ból (Jászvásárból) indulva. Na szép!!!
auditorium
2024. március 22. 19:30
Stilisztika: "fotòt lőtt", a német " Foto schiessen "-t magyarositotta a Mandiner szerkesztője tükörforditással.
Zsolakomarom
2024. március 22. 18:56
Be szeep, es mind Tiborczeke
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!