Íme a Kétfarkú Kutyapárt szerintünk legviccesebb pillanatai!

2024. március 11. 18:02

Most, hogy válságban a már nem is annyira viccpárt, nosztalgikus hangulatba kerültünk. Csirkejelmez, telefonálás élő adásban, felvonulás interjú alatt.

2024. március 11. 18:02

Nyitókép: képernyőfotó, M1 YouTube csatorna 

***

Az elmúlt években alapvető imázsához igazodva sokszor valóban viccpártként jelent meg a közéletben és a médiában a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amelynek társelnökei vasárnap mondtak le pozícióikról. Bár lehet, ez is csak vicc volt, hétfő éjjel kiderül.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Facebook

Idézőjel

Suzi és Gergő szándéka komoly és érthető, ma este meg kell győznünk a párt két társelnökét arról, hogy igenis van értelme tovább dolgoznunk Magyar Kétfarkú Kutya Pártként. Mert ez a tét.

Az egyik legemlékezetesebb akciójuk talán volt, amikor a 2018-as választások előtt, a köztévében a választáson induló pártoknak biztosított bemutatkozási lehetőséggel éltek elég sajátosan: egyik politikusuk csirkejelmezben kotkodácsolt öt percen keresztül.

2018-ban az ATV műsorát sikerült szétrollkodni. Az Emberi jogok Európai Bírósága kimondta, hogy megsértették a párt véleményszabadsághoz való jogát, amikor megbüntették a 2016-os kvótanépszavazásra készült telefonos applikációja miatt, ennek apropóján pedig Kovács Gergő nyilatkozott Rónai Egonnak.


Kovács a műsorban azt ígérte,

a nekik megítélt csaknem egymillió forintból sorsjegyeket vesznek, hogy még több pénzre tegyenek szert.

Az internetes interjú alatt a pártelnök mögött a a többiek különböző táblákkal vonultak fel .

A 2019-es önkormányzati választás előtt Mogács Dánielnek, az MKKP VII. kerületi polgármester-jelöltjének voltak emlékezetes percei, ugyancsak az ATV Egyenes beszéd című műsorában, az akkor még műsorvezető, ma már DK-s megmondóember Kálmán Olgával.

Mogács nem volt hajlandó komoly válaszokat adni a műsorvezető kérdéseire. Mint fogalmazott, csak azért akar polgármester lenni, hogy sok pénzt keressen, amit magára költene. 

A 2018-ashoz hasonlóan álltak hozzá a 2022-es köztévés lehetőséghez is a kampányban. Tóth Imre, az MKKP egykori jelöltje, akkor éppen szimpatizánsa öt percből négyet telefonálással töltött. 

Ezzel együtt a párt 2022-es választási eredményvárója is sajátosra sikerült

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­­n­y­­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­­­a­k­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
EX_Terminator
2024. március 12. 04:10
Elmondjam hogy mi a probléma a viccpártokkal? Pont az... Hogy csak egy vicc de semmi komolyan vehetőt nem produkálnak.
ujujuj
2024. március 11. 19:30
Hú bazmeg. Ha ez viccpárt, nem szeretném tudni, milyen a nemvicc párt.
Pandaka pygmaea
2024. március 11. 19:19
Hát tényleg marha viccesek. Ja, nem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!