Magyar Péter vérlázító tettére cinkos hallgatás a baloldali válasz

2024. március 28. 21:42

Aki ezek után Magyar Péterrel bárminemű közösséget vállal, az hatalmas hibát követ el és meg fogja bánni.

2024. március 28. 21:42
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

„Vannak ugyanis olyan emberek, és itt most nem a vigyorgó szmájlikkal tüntető trollhadseregre gondolok, hanem azokra a véleményformáló, megmondóemberekre, akik eddig harcos jogvédőként exponálták magukat és hangosan léptek fel az erőszak minden formája ellen. Most hallgatnak. Hol vannak a nőjogi szervezetek? Hol vannak a liberálisok, akik egymást túllicitálva tolongtak kimondani a véleményüket az áldozatok védelmében?

Gulyás Márton vendége volt Török Gábor a Partizánban a Frizbiben elhangzott megrázó beszélgetést követően. Lazán átsiklottak azon a sok szörnyűségen, amiket Varga Judit őszintén elmondott. Talán még egy fél mondat erejéig sem foglalkoztak a konkrét abúzusokkal. Sokkal inkább azzal foglalkoztak, hogy Magyar Pétert minél magasabbra emeljék.

Szégyen!

Azt szokták mondani, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma. Ez most hatványozottan igaz. Aki ezek után Magyar Péterrel bárminemű közösséget vállal, az hatalmas hibát követ el és meg fogja bánni.”

A Varga Judittal készült interjút itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polaris
2024. március 31. 15:21
Mi ez a hamis hordaröfögés? Magyar nem balos, pontosan ez csinál idegbeteget a birkanyájból, ergo mi a francnak kellene a baloldalnak megszólalni? Juditka előadta a Nemzethy Tragédiát a házasságából, de azt senki nem tudja, hogy ebből mi és mennyire igaz! Visszaütött az Isztambu8l8i egyezmény aláírásának megtagadása. oSzpjon lovat. Ott kell óbégatni, ahol ukázba kapta az aláírás megtagadását - tehát Orbánnál!
Pamacs01
2024. március 29. 21:36
Magyar Péter éppen most gyártja le a saját hősi eposztának első fejezetét, mint a rendszer leendő poltikai elítéltje. Ugyanis, előbb-utóbb járkálnia kell majd az ügyészségre kihallgatásokra különféle bűncselekmények gyanúja miatt: személyes szabadság megsértése (Btk. 194.§), garázdaság (Btk. 339.§), kapcsolati erőszak (Btk. 212.§), kiskorú veszélyeztetése (Btk. 208.§), hivatalos személy elleni erőszak (Btk. 229.§), hamis vád (Btk. 268.§), zsarolás (Btk. 367.§), kényszerítés (Btk. 195.§) stb. Valószínűleg elkezdődnek majd a tüntetések is a "kiszabadítása" és a "rendőrállam" ellen.
Osztap_Bender
2024. március 29. 10:59
Magyar Péter vérlázító tettére Melyik az a tett, seggfej? 1. Az, hogy nyilvánosságra hozta az ügyészség megvesztegethetőségét, bizonyítva ezzel a maffiaállam létét? 2. Otthon a családban eléggé el nemítélhető dolgokat tett? A kettőnek semmi köze egymáshoz jenőke! Az egyik magánügy, feljelentéssel, rendőrségi vizsgálattal tisztázható. A másik viszont a társadalmat érintő ügy. A hatalmon lévő disznók működésének pillanatképe. Vajon milyen lehet a folyamatos valóság?
Spiritmonger
2024. március 29. 07:57
A bántalmazás vádja pusztán attól nem lesz igaz, hogy elmondják. Sőt, attól sem lesz igaz, hogy többször és/vagy többen is elmondják. Horrible dictu, még az sem számít bizonyítéknak, hogy az állítólagos sértett a bántalmazás vádját elhaló hangon és/vagy ártatlan tekintettel és/vagy nagy nyilvánosság előtt mondja ki. Varga Judit és Magyar Péter mindenfélét mondanak egymásra, de ezek közül egyik vádat sem bizonyították. Ettől függetlenül Magyar Péter nagyon nem korrekt, mert oda szart, ahol enni kapott, de ez független attól, hogy el kell hinni-e róla és/vagy neki bármit is bizonyíték nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!