Megadja: Magyar Péter már politikai hulla, csak még senki nem szólt neki

2024. március 31. 16:02

„Magyar Péter jelenleg nem a Fidesznek vagy a kormánynak árt, hanem éppen az ellenzéknek” – jelentette ki az eszmetörténész.

2024. március 31. 16:02

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Meggyőződésem, hogy Varga Judit igazat mondott az interjúban, és afelől sincs kétségem, hogy tiszták a szándékai. Abban is biztos vagyok, hogy 

Magyar Péter pontosan olyan a valós életben, mint amilyennek ő – tizenvalahány év együttélés után – lefestette nekünk” 

– mondta el az Origónak Megadja Gábor eszmetörténész, a Századvég kutatóintézet igazgatója.

Ezt is ajánljuk a témában

Megadja a lapnak felidézte, hogy „Varga Judit szavait megerősíti egyebek mellett az is, hogy Magyar Péter – bár senki nem kérdezi – gyakran és szívesen hivatkozik arra, hogy belbudai elit családba született”.

Az eszmetörténész hozzáfűzte, hogy eközben Magyar lenézte volt felesége vidéki rokonait, barátait.

„Rendkívüli” módon sérelmezte, hogy a felesége futott be politikai karriert

A Századvég szakértője továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy bár Magyar „a pedigréjére olyan büszke, és magát jelentősen túlértékeli,

 rendkívüli módon sérelmezte, hogy nem ő, hanem a felesége, egy vidéki »jogászlány« futott be nagy politikai karriert

 és lett igazságügyi miniszter”. 

Megadja Gábor nyilatkozatában leszögezte: 

Bevallom, én nagyon dühös lettem, amikor ezt az interjút meghallgattam.

Miniszterként, három gyerekkel helytállni, egy élősködővel a nyakán, aki verbálisan és fizikailag is bántalmazza... Én nem hiszem, hogy ezt sokan végig tudták volna csinálni úgy, ahogy Varga Judit. Tényleg minden tiszteletem az övé!”

„Magyar Péter jelenleg nem a Fidesznek vagy a kormánynak árt”

A Századvég kutatóintézet igazgatója végül arra is kitért, hogy szerinte „Magyar Péter jelenleg nem a Fidesznek vagy a kormánynak árt, hanem éppen az ellenzéknek. 

A baloldal már nyilván szívesen szabadulna tőle, de nem tud 

– kaptak ajándékba egy elszabadult, hiteltelen figurát, aki rájuk ég”.

Megadja Gábor gondolatait azzal zárta, 

Magyar Péter már egy politikai hulla, csak még senki nem szólt neki

– ő maga pedig még nem regisztrálta ezt, mert az önimádata nem engedi” – húzta alá a szakértő.

Összesen 445 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. április 01. 17:41
'' Magyar Péter – bár senki nem kérdezi – gyakran és szívesen hivatkozik arra, hogy belbudai elit családba született”. A tahó feje, a pszichopata nárcisz viselkedése alapján nem csak belbudai elitnek, de belterjes elitnek is látszik....
syphax-2
2024. április 01. 05:15
".....Miniszterként, három gyerekkel helytállni, egy élősködővel a nyakán, aki verbálisan és fizikailag is bántalmazza... Én nem hiszem, hogy ezt sokan végig tudták volna csinálni úgy, ahogy Varga Judit. Tényleg minden tiszteletem az övé!” BIZONY EZ(!!!) A LÉNYEG.ÉS NEM MENTI AZT A HELYZETET MÉG AZ SEM, HOGY EZ A "PATINÁS BELBUDAI ÉLŐSKÖDŐ HERE" SÚLYOS NARCISZTIKUS ELMEBAJOS BETEG!
Isten jobb keze
2024. április 01. 02:06
Magyartól nem csak a kormány pártt, de még az elkenzék is bevan szarva 😂😂jól csinál valamit!
orrban
2024. március 31. 22:15
Megadja Ferenc vallomása szerint 1945. február 12-én levette századosi rangjelzését, civilbe öltözött, és menekülni próbált a körbezárt Budai várból. Állítása szerint a szovjetek elfogták, de sikerült megszöknie, majd Budapestet elhagyva előbb Szegedre, majd Hódmezővásárhelyre, végül Algyőre menekült, ahol álnéven Varga Ferenc gazdálkodónál helyezkedett el, mint béres. Hét és fél éven keresztül Kovács Sándorként élt a dél-alföldi tanyavilágban. Hátralévő életét talán le is élhette volna így, ha nem keveredik viszonyba a szomszédban élő férjes asszonnyal, Mórahalmi Jánosnéval, és nem születik gyerekük. 1952 nyarán, miután sikertelenül próbáltak átszökni Jugoszláviába, és elfogták, az ÁVH úgy döntött, hogy nem állítják bíróság elé, helyette sebtiben kémet faragnak az egykori nyilas vezetőből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!