Nem aprózza el az MSZP: a százezer aláírás után jön a húszezer beszélgetés

2024. március 11. 21:26

Tüttő Kata szerint ők valódi kérdésekről akarnak társalogni az emberekkel.

2024. március 11. 21:26

Nyitókép: Tüttő Kata az ATV-ben, képernyőfotó ATV/YouTube

***

Ismét megragadta az alkalmat az ATV Voks 2024 műsorában, hogy a teljes ellenzéki összefogás mellett korteskedjen Tüttő Kata, az ötszázalékos küszöb alatt tengődő MSZP EP-listavezetője, akit egyebek mellett arról is kérdeztek, hogy a korábban meghirdetett százezer aláírást célzó akciójuk után most hússzerez beszélgetést akarnak lefolytatni a választásokig az utca emberével. Az akció célja nem kevesebb, mint hogy megismertessék velük uniós és önkormányzati víziójukat.

Tüttő azzal érvelt, hogy Budapesten és például Szombathelyen is működik az önkormányzati összefogás, ezért kellene együtt indulnia az ellenzéknek a júniusi választáson. 

Az EP-listavezető azt mondta, ők

valódi kérdésekről akarnak beszélgetni az emberekkel, és szerinte tíz pontos kérdéssoruk egyáltalán nem hasonlít a nemzeti konzultációhoz.

Ezek olyan kérdések amelyek az előző hetekben érkeztek be a párthoz – mondta a szocialista politikus a műsorvezető Szöllősi Györgyi azon kérdésére, hogy ki nem mondana igent például arra a tételre, hogy az Európai Unió tagállamaiban egységesen meghatározott összeg legyen a minimális bér és nyugdíj. 

A teljes adást itt nézheti meg:

 

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­­ö­s­ ­l­­á­­­n­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­­r­­n­­a­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. március 12. 16:34
Menj a bús p...ba!
atti64
2024. március 12. 12:57
AZ EGÉSZ BALOLDAL IPARI HULLADÉK FEL KÉNE LÖNI ÖKET A HOLDRA HOGY NE FERTÖZZÉK TOVÁBB A FÖLDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iimre
2024. március 12. 12:11
"Szekértábor márc12. 09:03 Akármennyire is kifogásolható, hogy a kampányra időzítenek egy beszélgetéssorozatot, mégis azt javaslom, hogy tessék lekoppintani a dolgot (…) Ne legyen olyan ember e hazában, akinek a véleményét négy év alatt legalább egyszer ne kérdezné meg egy FIDESZ tag, és…" Minden választáson megkérdezik az arra jogosultak véleményét, és tudod, mi az eredmény? 4X4 év abszolút többség a nemzeti kormány javára. Szerintem ez így elég is… ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!