Nincs semmi „Elk*rtuk” – csalódottan értékelt Gulyás Márton vendége Magyar Péter tüntetése kapcsán

2024. március 26. 19:54

Az őszödi beszéd egy strukturális hazugságot mutatott be, Magyar hangfelvételén viszont nem erről van szó – vélekedett a Válasz Online munkatársa a Partizánban.

2024. március 26. 19:54
null

Nyitókép: Partizán/Youtube

 

Az őszödi beszédben erős, jól idézhető, könnyen megérthető mondatok voltak, mint például a máig gyakran idézett „Elk*rtuk!”, Magyar Péter hangfelvételén nem – vélekedett a Partizánban Gulyás Márton vendégeként Magyari Péter, a Válasz Online munkatársa.

Mint ismert, Varga Judit exférje kedd estére tüntetést szervezett, miután reggel egy hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amelyet titoktban készített a korábbi igazságügyi miniszterről. A Partizán élőben közvetítette a tüntetést, a stúdióban pedig Gulyás Márton beszélgetett a demonstrációról és a nyilvánosságra hozott hangfelvételről vendégeivel.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az őszödi beszéd egy strukturális hazugságot mutatott be”

Nagy különbségnek említette meg a Válasz Online munkatársa, hogy 

az őszödi beszédben Gyurcsány Ferenc általában beszélt arról, hogy az általa vezetett politikai erő átverte az országot, hosszú éveken át.

„Tehát egy strukturális hazugságot mutatott be” – tette hozzá. Magyari szerint viszont most egy konkrét korrupciós ügyről van szó, ami ha igazolást nyer, egy egész kormánynak talán nem, de minisztereknek bele kell bukniuk.

Emlékezetes, Gyurcsány Ferenc politikai hitelessége 2006 óta erősen megkérdőjelezhető, abban az évben hangzott el és szivárgott ki ugyanis a hírhedt őszödi beszéd, amelyben az akkori miniszterelnök azt mondta, évekig hazudtak a magyar választóknak és közben nem csináltak semmit. Gyurcsány Ferenc a szociálliberális kormányok teljesítményét úgy ítélte meg, „Elkú*tuk! Nem kicsit, Nagyon.”

 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. március 27. 12:21
Nagy különbségnek említette meg a Válasz Online munkatársa, hogy az őszödi beszédben Gyurcsány Ferenc általában beszélt arról, hogy az általa vezetett politikai erő átverte az országot, hosszú éveken át. „Tehát egy strukturális hazugságot mutatott be” – tette hozzá. Magyari szerint viszont most egy konkrét korrupciós ügyről van szó, ami ha igazolást nyer, egy egész kormánynak talán nem, de minisztereknek bele kell bukniuk." ezt a maszatolást...
alexandrosz-2
2024. március 27. 05:08
Most komolyan, ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
llnnhegyi
2024. március 27. 04:34
Magyar Péter Őszödre költözik? Hülye faszkalapja! Szennyes jellem. Utálatos. Akárcsak a bukott SZDSZ elnökök!
llnnhegyi
2024. március 27. 04:30
Mi ez? Gulyás Márton őszödi beszéde? Molyfingok. Tapisgáljátok csak a szart! Tacsson vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!