„Szeretném megköszönni ezt a rengeteg gratulációt” – megszólalt Mihalek Zsuzsa

2024. március 11. 14:40

„Ha személyesen kint lettem volna, akkor a közvetítés még most is tartana, mert köszönetet mondanék a több száz magyar kollégámnak” – fogalmazott.

2024. március 11. 14:40
null

Nyitóképen Shona Heath és James Price a díjátadón. Fotó: RODIN ECKENROTH / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

***

Mint arról beszámoltunk, Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője elnyerte az Oscar-díjat a legjobb produkciós tervezés kategóriában Shona Heath és James Price brit látványtervezővel együtt a helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben megrendezett 96. Oscar-díjátadó ceremónián.

Az Oscar-szobrot Mihalek Zsuzsa nevében is Shona Heath és James Price vette át a Dolby Színház színpadán.

Mihalek hétfőn Facebookon köszönte meg a gratulációkat. Azt írta:

Kedves barátaim, kollégáim! Szeretném megköszönni ezt a rengeteg gratulációt, ha személyesen kint lettem volna, akkor a közvetítés még most is tartana, mert köszönetet mondanék a több száz magyar kollégámnak, akikkel együtt dolgozhattunk ebben a tényleg fantasztikus filmben!!”

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­á­­­n­­y­­­o­k­­ ­v­á­­r­­n­a­k­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
kunfia1
2024. március 11. 17:58
Nem Rákay Philipet díjazták az extramagas költségvetésű filmjéért? Ejnye, pedig ennyi pénzből már minőséget is lehetett volna gyártani, nem újabb orbáni gagyit, Orbán gyagyisztánból...
törölt felhasználó
2024. március 11. 17:33
Azt olvastam, hogy 2026-tól a "casting", vagyis a szereplőválogatás is értelmezhető lesz filmművészeti szempontból, így a szereplőválogatókat is lehet majd Oscarra jelölni :DDD .
rugbista
2024. március 11. 16:52
És miért nem volt ott a díjátadón maga Mihalek Zsuzsa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!