Beállna Magyar Péter mögé a baloldalt támogató nemzetközi szervezet

2024. április 07. 12:56

Egy Soroshoz közel álló orgánum rögtön pajzsra emelte az ellenzék új üdvöskéjét.

2024. április 07. 12:56
Opposition Figure Peter Magyar Holds March In Budapest

Nyitókép: Janos Kummer / Getty images

Az AP hírügynökség feltűnően pozitív hangvételű cikket írt Magyar Péter szombati tüntetésével kapcsolatban. A lap olyannyira elragadtatta magát, hogy sikerült több hamis információt is leírniuk. A cikk szerzője ráadásul az a Justin Spike, aki lapunk kérdésére válaszolva korábban elismerte, hogy a hírhedt Action for Democracy aktivistája, Eric Koch korábban olyan e-mailekkel bombázta őt, amelyekben arról próbálta meggyőzni, hogy kormánykritikus éllel tudósítson Magyarországról – írta meg a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor nemrégiben feltűnt ellenfele szombaton tízezres tömeg előtt vázolta fel, hogyan vetne véget Orbán Viktor 14 éves hatalmának, valamint hogyan egyesítené újra a politikailag széttöredezett országot

– írta Justin Spike az ominózus cikkben.

Pár információt azonban jótékonyan elhallgatott Magyar Péterrel kapcsolatban.

Ezt követően az újságíró hosszan, kiemelten pozitív színben festi meg Magyar portréját az írásában. Egyebek mellett megemlíti, hogy Magyar Péter távozott korábbi jól fizető állásaiból, állítása szerint ezzel is tiltakozva a kormány politikája ellen, holott

a Nemzetgazdasági Minisztérium ezt már hónapokkal korábban cáfolta hivatalos közleményében.

Magyar Péter munkahelyi pozícióját ugyanis, a fenyegetőzései ellenére, már korábban megszüntették. Ráadásul az is kiderült, hogy Magyar tárgyalásokat folytatott Mészáros Lőrinc cégével munkaügyi kérdésekről, röviddel a Partizán-interjú előtt.

A pozitív hangvételű cikk termesztésen arról sem ejtett szót, hogy a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a közelmúltban komoly vádakkal illette Magyart.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. április 08. 14:52
Miért, eddig ki fizette ezt a patkányt?
auditorium
2024. április 08. 09:52
FURCSASÁGOK --- A nemzetközi globalistáknak bárki jó OV ellen, csak reményt keltsen, h. lemondjon a magy. kormány. Ezt támogatják szóban és anyagilag a nemzetközi "humanista" szervezetek. Főleg most a 6 hónapos EU-elnökség előtt fontos, mert félnek az Európát megvédő "szovranista" politikától. A VÁLASZTÁSOKAT is sikerül ELCSALNI , egyre több csalás került felszinre ezekben a napokban 2020-ban pl. Torinoban és Bariban a PD - demokratikus pàrt szavaztatott igy: ha valaki a kért jelölt nevét is feltűntette a szavazólapra, annak ötven euró járt, miután lefényképezte bizonyitékként titokban szavazatát. FORRAS: RAI News 24 - 2024.àpr.8. 9,40 h (Ezért tiltják szavazásnál az okostelefonok bevitelét). Tanácsos a felügyelő Bizottság ellenőrzése és a szavazatok újra számolása.
Reszelő Aladár
2024. április 08. 07:59
Most kapott ő is egy kupac zsetont hátha csodát tud tenni. Az agenda ismert. Először is megfejtették, hogy a magyar ember inkább jobb közép gondolkodású és inkább konzervatív/szociáldemokrata, mint vadlipsi. És akkor időről-időre előkerítenek valaki csalódott Fideszest, aki majd úgy gondolja, hogy akkor ideje egy újabb ballipsi formációt összehozni és Budapesten támogatókat gyűjteni, mert az első n darab kísérlet ugyan sikertelen volt, de ez most sikerülni fog. Csak a lipsi mantrát kell felmondani a Spinoza-házban (oktatásegészségügy, EU, európai ügyészség, korrupció) és már mehet is. Aztán ő is úgy végzi, mint mindegyik a megunt kabalák nyugdíjjas otthonában.
august
2024. április 07. 22:22
:) Ez a mai ellenzéki messiásképző maolyasmi lehet, mintha egy nemzetközi X faktor indult volna a küvetkező miniszterelnök válogatására. Ahol bejön a mckónadrágos Józsika és kijön belőle a nemzetközi világsztár. Csak itt a napszemüveges feleségét abuzáló és zsaroló exférj lép a szinpadra, és meghirdeti as nőnapra a következő kormánydöntő tüntetését. (még humorérzéke is van) Röptébe még vitára invitálja a volt kormányfőt, és a negyedik 2/3-al kormányzó mostanit is, Majd biztos megigéri, hogy a diktafon nem lesz nála. Ha jól megy, addig még az EU elnökét is vitára fogja hívni. biztos ami biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!