De mi lesz Orbán pénteki interjúival?

2024. április 10. 11:42

Még Orbán Viktor is látványosan kerüli a megszólalásokat.

2024. április 10. 11:42
ORBÁN Viktor
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„De mi történik az elmúlt hetekben? A brüsszeles, sorosos, migránsos, genderes, háborús tematika lecsúszott az oldal aljára, már nem is lehet annyi szoftpornót kitenni két celebhír közé, közvetlenül az atomháborút vizionáló napi cikk mellé. Még Orbán Viktor is látványosan kerüli a megszólalásokat, régebben minden pénteken volt igehirdetés a rádióban, idén összesen 4. Magyar Pétert se lenyelni, se kiköpni nem tudják, pedig úgy indult a dolog, hogy »reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik«.

Úgy látszik már áttértek a foglalkozás fázisába. Keresik a fogást, de láthatóan jelenleg csak arra koncentrálnak, hogy a Fidesz magját védjék, egyelőre nem szűnik a varázs, más csoportoknál csak népszerűbb lesz azáltal, hogy ütik. A folyamat kiszámíthatatlan, gondolom Magyar sem bírja hónapokig ezt a tempót, egyre többet hibázhat. Arra azért nagyon figyeljen, hogy a napszemüvege rendben legyen!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. április 11. 17:58
A gazdaság romokban.A pedofil-segítők szabadlábon,az embercsempészek szabadlábon…A Nemzet Veje nem győz növekedni….Mi lenne a kérdés? 😂😂😂
KBA98
2024. április 11. 17:50
Te hülye! A Főni még eddig mindig minden problémát megoldott! Most is így lesz! Te meg az a f...kalap, megvásárolt nőverő szemét eltakarodhattok a jó büdös francba!
hátakkor
2024. április 11. 16:01
Holnap pont péntek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!