Hídpénzbotrány: ebben a plázában vehették át a baloldalnak szánt kenőpénzeket (VIDEÓ)

2024. április 17. 16:32

„Ez a biztonsági cég kapcsolatban áll a felújítást végző A-Híd Zrt.-vel” – árulta el Budai Gyula, megjegyezve, hogy az elszámolás a biztonsági cég vezetőjével történt.

2024. április 17. 16:32
KARÁCSONY Gergely; WALTER Katalin; TÜTTŐ Kata

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy hivatali vesztegetés gyanújával tegnap tett feljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál (NNI) a fővárosi baloldalhoz és Vig Mórhoz köthető Lánchíd-botrány ügyében Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

A politikus a Facebookon közzétett videójában elmondta, hogy a napokban kapott egy levelet, amiben fontos információk voltak a Lánchíd felújításával kapcsolatban – szúrta ki a Magyar Nemzet. A levélíró információi szerint Vig Mór a Mammut áruházban található egyik biztonsági cég irodájába járt „elszámolni”. Azaz, itt cserélhetett gazdát az a közel másfél milliárd forint, amit a beruházásra szánt pénzekből szivattyúzhattak ki.

Ez a biztonsági cég kapcsolatban áll a felújítást végző A-Híd Zrt.-vel”

– tette hozzá Budai, megjegyezve, hogy az elszámolás a biztonsági cég vezetőjével történt. A levélíró úgy tudja, hogy a hídpénzből jelentős összegek kerültek a fővároshoz.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­y­o­k­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
EX_Terminator
2024. április 18. 01:15 Szerkesztve
Ezt így együtt nehéz másképp értelmezni minthogy az új drágább tender megnyeréséért visszacsorgattak, aztán megcsinálták vacakabban mint ahogy eredetileg kellett volna. Azt meg lehetetlen megérvelni, hogy mi szükség volt az új tenderre drágábban miközben a kivitelezés terén semmi előrelépés nem történt az eredeti tervekhez képest mi több! A végeredmény egy nagy rakás összegányolt híg fos lett. Ami gondolom szintén része lehetett a színfalak mögötti alkunak. Azaz? Méreg drágán szart mi meg osztoznunk a különbözeten amibe került, meg amit lepapíroztunk, és miközben megcsináljuk olcsón és gyorsan trehányan teszetoszáskodunk húzzuk az időt kifeszítjük a paravánt hogy úgy tűnjön keményen dolgozunk. Ezzel kapcsolatban meg? Én a lepapírozott meg valós munkára és költségekre elvégzett munkaórákra is ránéznék.
salátás
2024. április 17. 17:56
Rasputin heteken keresztül próbált kibaszott okos lenni a "hogy veszel fel ennyi pénzt?" kérdezgetéssel Remélem kielégítő magyarázatot kap az érintettektől
II.baljoska61
2024. április 17. 16:46
Budainak hány(száz) bírósági papírja van arról, hogy hazudott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!