Újabb üres ígéretét leplezték le Karácsony Gergelynek

2024. május 21. 05:51

Ezt is a kormány csinálta végül meg.

2024. május 21. 05:51

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„A budapestieknek elegük van Karácsonyból. Változást Budapesten!” – fogalmazott korábban Szentkirályi Alexandra.

Karácsony Gergely egyik, 2019-ben tett ígéretével foglalkozott legújabb Facebook-bejegyzésében Szentkirályi Alexandra. A főpolgármester korábban azt ígérte, hogy megválasztása után együttműködést kezdeményez a Budapesten működő nagy kereskedelmi láncokkal, hogy szüntessék be az egyszer használatos műanyag eszközök használatát, valamint csökkentsék a műanyagok használatát a termékek csomagolásában.

Ezt az intézkedést végül az általa több alkalommal kritizált jobboldali kormányzat valósította meg. Erre hívta fel a figyelmet a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra.

Ez is elmaradt. Helyette a kormány foglalkozott vele”

– írta a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. május 21. 13:27
3 hét és végre nem kell látni hallani olvasni az ovis hisztijét.
Kristály
2024. május 21. 09:03
Juniús 9-én el kell menni szavazni és csak azután wellneselni. Fideszesek mutassátok meg hogy többen vagytok és ki álltok a hazáért és a fővárosért .
Lajoss
2024. május 21. 08:36
Ez a nő csak égeti magát…😱
gyzoltan-2
2024. május 21. 08:13
-nem esetem, nem vonz Szentkirályi Alexandra! -de mégiscsak nőiesebb teremtés mint Karácsony Gergely..! Rosszabbul nem járhatunk vele..! Vélem, hogy Budapest javára szolgálhatna Karácsony Gergelyék visszaszorítása, túlságosan elszaladt velük a ló..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!