Felvételit hirdet a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium

2012. március 29. 16:40
Szeretettel várják azokat a Budapesten továbbtanulni vágyó végzős középiskolásokat, valamint budapesti egyetemek és főiskolák hallgatóit, akik szívesen lennének részesei a szakkollégiumi lét pezsgő, kihívásokkal teli mindennapjainak Budapest szívében, alig 10 percre a nagy egyetemektől.

A szakkollégium sajátossága az interdiszciplinaritás: különböző egyetemeken, eltérő szakokon tanulnak, így nem csak saját szakterületükről, hanem egymástól is sokat tanulhatnak és intenzíven gyakorolhatják a manapság nélkülözhetetlen, szakmákon átívelő, azokat összefogó csapatmunkát. Rendszeresen szerveznek szakmai programokat (teaház, szimpózium), amikhez az alapot a kötelező, valamint a szakkollégisták érdeklődéséből fakadó önálló kezdeményezésű kurzusok biztosítják.

A közösségi programok (nyári tábor, kollégiumi hétvége), az évente szokásos bulik (évnyitó, Mikulás-buli, farsang, évzáró kerti party) mellett a spontán összejövetelek, közös filmnézések biztosítják az év minden szakában a jó hangulatot és a kikapcsolódást. A közösség és a szakmaiság mellett a harmadik pillér a jezsuita szellemiségre alapuló, önszerveződő lelki élet – áll a szakkollégium közleményében.

A felvételi két fordulóból áll: az írásbeli jelentkezés határideje: 2012. április 10. (12:00). A szóbeli forduló: 2012. április 21-22.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés