Olcsó blognak híg a leve

2012. május 4. 10:34

Bella Péter
reposzt
Mint egy valódi blog szerzője, kikérem magamnak, hogy a Napraforgoblogot egy lapon említsék velünk. Ez csupán egy digitális röpcédula, névtelen gyalázkodás.

„A Napraforgoblog (így leírva) nem blog. Egy fércmű, egy külön célra összegányolt valami (Ángyán Józsefet, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkárát megvádolandó), ami messze van az előbb említett oldalaktól. Az MTI, mint hírértékkel bíró oldalt említi mégis, ki tudja miért? Ángyán József ügyével, megszólalásaival ebben a bejegyzésben nem foglalkoznék, a Napraforgoblog megjelenése az MTI-nél viszont kifejezetten pikáns témát adott (ahogy az említett »valódi« blogoknak is: itt, itt és itt.) (...)

Egy kis időt vett el csupán az életemből az, hogy egy pontosan ugyanolyan oldalt készítsek a semmiből, mint amit az MTI átvett, majd hírként közölt. Az MTI, ami a közmédia része, a legfontosabb hírszolgáltató. Függetlenül a Napraforgoblog egyetlen posztjának igazságtartalmától, csupán a kínzó kérdések maradnak a számunkra. Már nem kel félni a névtelen bloggerektől? Egy hirtelen összegányolt oldal is jó a legnagyobb magyar hírügynökségnek, de vajon miért? Hova vezet ez? Honnan tudtak a Napraforgoblogról? Ki döntött? A sas, ha jó oka van rá, mégis kapkod legyek után?

Mint egy valódi blog szerzője, kikérem magamnak, hogy ezt az oldalt egy lapon említsék velünk. Ez csupán egy digitális röpcédula, névtelen gyalázkodás. Szomorú, hogy erre hírt lehet ma Magyarországon alapozni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés