Újra együtt a family: Quimby-hétvége Veszprémben

2012. június 13. 10:50
Family tugedör 2.0 címmel kétnapos Quimby-hétvégét tartanak Veszprémben: pénteken és szombaton a Quimby mellett valamennyi formáció fellép, amelyben a zenekar valamelyik tagja játszik.

Family tugedör 2.0 címmel kétnapos Quimby-hétvégét tartanak Veszprémben: pénteken és szombaton a csapat tagjaihoz kapcsolódva összesen nyolc zenekar és harminc zenész lép fel. A Quimby mellett valamennyi formáció fellép a két nap során, amelyben a zenekar valamelyik tagja játszik.

A Quimby-hétvége pénteken 18 órakor kezdődik, aznap sorrendben a Mr. Priváti (ebben a Quimbyből Kárpáti Dódi van benne), A Kutya Vacsorája (Varga Liviusszal és Gerdesits Ferenccel), az Üllői Úti Fuck (Gerdesits Ferenccel), végül maga a Quimby lép színpadra, utóbbi 21.30 órakor.

Szombaton szintén 18.30-tól Szilárd (Balanyi Szilárd, Gerdesits Ferenc), a Marlboro Man (Gerdesits Ferenc), az Óriás (ebben Nagy Dávid ütőhangszeres, a Quimby-koncertek állandó közreműködője játszik), végül 22 órától a Tom Waits-dalokat játszó Braindogs (Kiss Tiborral és Varga Liviusszal) zárja a Quimby-fesztivált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés