Sátrazni csak pontosan, szépen

2012. július 10. 12:54
Sátrazni csak pontosan, szépen, ahogy a recepciós megkérte szépen... Tudjuk, hogy már mindenki a sátorszegeit élezi, ezért íme, néhány fontos infó.

„Sátrazni csak pontosan, szépen, ahogy a recepciós megkérte szépen...

Tudjuk, hogy már mindenki a sátorszegeit élezi, ezért íme, néhány fontos infó, ami eligazíthatja az elszánt táborlakót a helyes sátrazás göröngyös útján:
1. Két helyszínen megengedett a sátorverés: a bekerített sátortáborban és a kempingházak közötti zöldövezeten (mindkét helyszínen a díjszabás 26 Ron/éjszaka/fő vagy 120 Ron/fő/Tusványos).
2. A kedves sátrazó táborozót még a sátorfelhúzása ELŐTT várjuk bejelentkezni a recepción, hogy színes, divatos karszalagot vagy sátorkártyát adhassunk neki, mellyel bejuthat a bekerített sátortáborba, illetve a kártyájával feldíszítheti ideiglenes otthonát.
3. A szabályok nem betartása a recepciós urak és úrhölgyek durcás kedvét eredményezi, melynek gyakorlatban való megnyilvánulását a sátor „véletlenszerű” összeomlása jelzi.
4. Ezen túl a sátrazók és táborlakók kötelessége egymás testi és lelki épségének megőrzése, valamint a talált tárgyak azonnali visszaszolgáltatása a tulajdonosnak, vagy azok bejelentése a tábori recepción.

Mindenkinek békés, boldog Tusványost kívánunk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés