Világzene Lellén

2012. július 16. 13:37
Kedden indul és július 22-ig tart Balatonlellén az interaktív-világzenei Babel Sound, ahol Csehországtól Zimbabwéig, Olaszországtól Burkina Fasoig számos országból érkező művészek mutatkoznak be.

A Babel Sound-ra látogatókat 54, hazai és nemzetközi előadókat felsorakoztató koncert, 6 táncház, tucatnyi ország vagy régió kulturális bemutatója, rengeteg workshop, főzőversenyek és gasztronómiai bemutatók, kiállítások várják Balatonlellén. A fesztiválon a szabadstrand színpadán az afrikai, marokkói, a latin, a cigány és a balkáni zene mellett India is bemutatkozik.

A kis színpadon, a rendezvényparkban elsősorban a magyar zenéé a főszerep, de a programot színesíti a zsidó és az ír zene is, és láthatunk katalán, bosnyák és spanyol zenekart is. A Bábel Kert nagyszínpadon pedig a hazai kedvencek mellett olyan külföldi produkciókat láthatnak majd az érdeklődők, mint például a cseh BraAgas lánycsapat, az óriási nemzetközi sikert elért Mokoomba Zimbabweből, az Asikides zenekar Tal Ben Aríval, de itt lesz a Ghymes, a Holdviola vagy az Irie Maffia is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés