Ákos, az ideális popsztár

2012. augusztus 8. 15:44

Kiss Ádám
hvg.hu
Ákos nem csak a kacsintgatós politikus számait hagyta otthon, de még a dalok közötti fárasztó világmegfejtésektől is megóvta a közönségét.

Ákos bírja szusszal, nincs hiba se a showban, se a tempóban, hacsak nem a profizmus steril illata. Lepés Gábor valószínűleg csukott szemmel is elszintizne bármit, Bánfalvi Sándor pedig nem csak úgy néz ki, mint egy kiborg, hanem úgy is dobol.

Aki a kontrolládák mögül kikandikáló Orbán Viktort jött tetten érni, az csalódottan távozhatott. Ákos nem csak a kacsintgatós politikus számait hagyta otthon, de még a dalok közötti fárasztó világmegfejtésektől is megóvta a közönségét. Hogy ezt milyen jól tette, arra ő maga az ellenpélda, mert amikor mégis szövegelt, akkor azon problémázott, hogy mit írtak róla az interneten.

Ákosra szokás a magyar pop Wass Albertjeként tekinteni. Persze az elmúlt években ő maga is megdolgozott azért, hogy tömegek imádják és utálják egyszerre. De az a helyzet, hogy mindezzel együtt Ákossal az ég világon semmi baj nincs. Kedd este tökéletesen bebizonyította, hogy ő egy ideális popsztár, még ha maga erről esetleg mást is gondol.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem a politikai vonal nem érdekel egy zenész esetében. De!
Zeneileg Ákos egy színtelen, szagtalan, semmilyen halmazzállapotú vmi. Ez az elektro vonal amit most erőltett nagyon gáz, vmi legalja szinti pop. Nem értem hogy egy 40 akárhányéves vki minek erőltett ilyen szart.
A legszomorúbb a történetben az, hogy annak ellenére hogy ilyen gagyit tol, mégis több ezren vannak a koncertjén (legalábbis a mostani fesztiválos képek alapján).

Egyébként furcsa hogy a magyar társadalom ennyire nem tud mit kezdeni egy politikailag elfogult zenésszel.
Az egyesek által csodált USA-ban a választások idején a mainstream vonal egésze, színészek, zenészek, vmelyik oldal mellé állnak, na nem úgy, mint itthon, hanem igen tevékenyen részt vesznek a kampányban, fellépések, beszédek stb. (Ákos tudtommal sosem lépett fel még Fidesz rendezvényen, csupán jelen volt rajta)

Ezt a számot smalladam-nak küldöm, és mindenkinek, aki szereti:
http://www.youtube.com/watch?v..

"olyan nincs. és lavor sztem azt kifogásolja, h ha valamelyik zenész, színész,stb..színt vall, egyből leírják. mind művészileg, mind emberileg"

Köszönöm.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés