Ákos, az ideális popsztár

2012. augusztus 8. 15:44

Kiss Ádám
hvg.hu

Ákos nem csak a kacsintgatós politikus számait hagyta otthon, de még a dalok közötti fárasztó világmegfejtésektől is megóvta a közönségét.

Ákos bírja szusszal, nincs hiba se a showban, se a tempóban, hacsak nem a profizmus steril illata. Lepés Gábor valószínűleg csukott szemmel is elszintizne bármit, Bánfalvi Sándor pedig nem csak úgy néz ki, mint egy kiborg, hanem úgy is dobol.

Aki a kontrolládák mögül kikandikáló Orbán Viktort jött tetten érni, az csalódottan távozhatott. Ákos nem csak a kacsintgatós politikus számait hagyta otthon, de még a dalok közötti fárasztó világmegfejtésektől is megóvta a közönségét. Hogy ezt milyen jól tette, arra ő maga az ellenpélda, mert amikor mégis szövegelt, akkor azon problémázott, hogy mit írtak róla az interneten.

Ákosra szokás a magyar pop Wass Albertjeként tekinteni. Persze az elmúlt években ő maga is megdolgozott azért, hogy tömegek imádják és utálják egyszerre. De az a helyzet, hogy mindezzel együtt Ákossal az ég világon semmi baj nincs. Kedd este tökéletesen bebizonyította, hogy ő egy ideális popsztár, még ha maga erről esetleg mást is gondol.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://fesztival.mandiner.hu/trackback/3607