Ozora: idő előtt bezárnák a fesztivált

2012. augusztus 10. 15:48
Az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül visszavonta a sárbogárdi rendőrkapitány megbízatását, és vizsgálatot rendelt el. Az Ozora Fesztiválon négy drogdílert vettek őrizetbe és negyvenegy kábítószer-használót állítottak elő. A rendezvény vasárnapig tart, a rendőrség vizsgálja, hogy idő előtt bezárhatják-e.

Az Ozora Fesztiválon tartott csütörtöki razzián csaknem félezer rendőr és hat drogkereső kutya vett részt. Az akció eredményeként 2-3 kilogramm kábítószert foglaltak le, többek között marihuánát, hasist, kokaint, meszkalint és hasisgyantát.

Az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül visszavonta a sárbogárdi rendőrkapitány megbízatását, és vizsgálatot rendelt el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon az ozorai fesztiválon tartott csütörtöki rendőrségi razzia után – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rajtaütésen összesen 480 hatósági ember vett részt, és négy embert vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés gyanújával. A rendőrök további 39 embert állítottak elő és kábítószer gyanús anyagokat, kábítószer adagolásához, terjesztéséhez, fogyasztásához szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A szóvivő beszámolt arról, hogy a fesztiválon egy külön drogutca volt, ahol a lakókocsikon feltüntették, milyen kábítószereket lehet ott kapni. Az esemény szinte valamennyi résztvevője, valamint a négy őrizetbe vett ember is külföldi – jelentette be a szóvivő.  

A rendezvény vasárnapig tart, a rendőrség vizsgálja, hogy idő előtt bezárhatják-e.
 

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában