Indul a Picture On Burgenlandban

2012. augusztus 10. 13:32
Megkezdődött a Picture On rockzenei fesztivál a burgenlandi Beledben (Bildein). A határ közeli kis településen fellép mások mellett a Quimby és a belga dEUS.

Mintegy kétezerötszáz fesztiválozót várnak a 350 lakost számláló dél-burgenlandi településre a fesztivál két napja alatt. Kicsire szabott mérete ellenére a Picture On szervezői minden évben neves fellépőkről gondoskodnak, a magyar és az osztrák látogatók nemzetközi sztárokat és hazai kedvenceket egyaránt láthatnak a színpadon.

Pénteken lép színpadra a Quimby, a belga dEUS, a SUM41 kanadai punkrock együttes és a jamaicai reggae-legenda, Jimmy Cliff. A szombati napon mások mellett a Leningrad Cowboys, Clara Luzia osztrák gitáros-énekesnő és a burgenlandi The KK ad koncertet.

A 2000 óta megrendezett fesztiválon idén a két fő helyszín – a főtéri, illetve az almáskertben felállított színpad – mellett a Pinka-patak partján tartott felolvasásokkal és a nulladik napon, csütörtökön a kemping területén tartott koncertekkel bővült a programválaszték.

A jegyek legnagyobb része már elővételben elkelt. A fesztivál honlapján olvasható tájékoztatás szerint pénteken már csak a szombati napra szóló, kevés számú belépőjegy volt kapható.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés