Gépfegyvert a drogosra!

2012. augusztus 10. 8:25
Sabater
hvg.hu
Értjük mi, hogy a kábítószer-fogyasztás ellen küzdeni kell, de szerintünk nem minősül normális keretnek fesztiválozókra gépfegyverrel rontani.

„Kommandósok törtek rá az ozorai fesztiválozókra – jött a hír, géppisztolyt, kutyát sem hagytak otthon, nyilván kell a fegyver egy beelesdézett holland bölcsészhallgató-társasággal szemben, meg különben is, most már alkotmányba van írva, hogy az önvédelemhez mindenkinek joga van, mert kell az, ha az a holland bölcsészhallgató esetleg gyilkos pillantásokat vet ránk. (...)

El kell dönteni, hogy csinálunk-e olyan fesztivált, ami teljes egészében a tudatmódosításról szól, vagy betiltjuk a fenébe, esetleg már a kapuknál olyan ellenőrzést tartunk, hogy kizárólag In-Kal felsőbe bújtatva lehessen kábítószert bevinni Ozorára, tökmindegy, de a jelenlegi a legrosszabb megoldás. Mert majd hazamegy a holland turista, elmeséli, hogy rátörték gépfegyverrel az ajtót, pedig kivételesen nem is szívott, és soha többet be nem teszi a lábát Magyarországra, jövőre pedig megy Szerbiába drogozni az Exitre, mert amíg nincs beszívva, rájön, hogy ott a zene is sokkal jobb. Az egész történet tökéletesen rávilágít a kormány álláspontjára kábítószer-ügyben, ami kimerült »a drog az rossz« ócska szűklátókörűségében, miközben az országban lassan több az alkoholista, mint a gyerek, erre legalizálják a nyilván kiváló minőséget termelő otthoni sör- és pálinkafőzést.

És persze értjük mi, hogy a kábítószer-fogyasztás ellen küzdeni kell, normális keretek között támogatjuk is a küzdelmet, de szerintünk nem minősül normális keretnek fesztiválozókra gépfegyverrel rontani, és nem hisszük, hogy a mi álláspontunk lenne szélsőségesen liberális. Pontosan így lehet tönkretenni ugyanis egy ország jó hírét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet hogy tolnak vmit. Maga a goa zene is 1-2 szám után teljesen élvezhetetlenné válik, hacsak nincs beállva a hallgató. De ez kit érdekel?
Egy rohadt mezőn néhány drogos egymás közt, kit zavar ez? A rendőrség inkább a hídak alatti drogosokkal foglalkozzon, azokkal akik járják az utcát, nincs pénzük, és közveszélyesek.

El Duredino nem hiedelmekre, hanem a szomorú valóságra épül.

Tévképzet azt hinni, vagy eszelősen elhitetni, hogy a mocsadék szubkultúra a többségé. Ezt csak az a szerencsétlen Demszky harsogta, hörögte annak idején: "Mi vagyunk többen".

Már ott, akkor is iszonyúan szánalmas volt.

A liberális szélsőségnek pontosan ez a célja és lényege.

Pusztítani mindent, ami emberi. Majd tort ülnek a romhalmazon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés