Ozoráról kimentették a drogot, de Letenyén lebuktak

2012. augusztus 14. 17:58
Uniós csatlakozásunk óta rekordnak számító drogmennyiséget foglaltak le Letenyén az Ozora Fesztiválról Abbáziába tartó egyik buszon. A kábítószerfogásról pontos adatokat valószínűleg csak szerdán tudnak közölni.

Cséve Szabolcs, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának szóvivője az autópálya-átkelőnél arról számolt be, hogy a NAV munkatársai három horvát rendszámú autóbuszt ellenőriztek, amely a fesztiválról Horvátországba tartott. Az egyik buszon egy utas szándékosan lelocsolta a pénzügyőrt, hogy elterelje a figyelmét, közben pedig egy táskát dobott fel valaki a jármű tetejére. Mint kiderült, a táskában több mint két kilogramm kábítószer volt, egyebek között amfetaminszármazékok, speed, marihuána, heroin és valószínűleg kokain.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta: a busz mintegy 50 utasát leszállították, és a rendőrség bevonásával tételesen is átvizsgálták őket, miközben az autóbuszból rejtekhelyekről további nagy mennyiségű kábítószer került elő.

Kora este még nem fejeződött be az utasok és a busz ellenőrzése. A kábítószerfogásról pontos adatokat valószínűleg csak szerdán tudnak közölni. Cséve Szabolcs elmondta, az elmúlt néhány napban a hétvégi ozorai fesztiválról Horvátországba utazók között több kisebb fogásuk már volt.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában