Ozora elfogad mindent és mindenkit

2012. augusztus 15. 10:53

Havasi Zsolt
Campusonline
Körülbelül 10-15 ezer személyből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer.

„Ha valaki utána számol, aznap körülbelül 10-15 ezer személy tartózkodott a fesztiválon, és ebből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer. A többieknél valószínűleg egy alapos orvosi vizsgálat alkalmával derült volna ki a turpisság. Azért furcsa lenne majdnem 10 ezer embertől vért venni, és ha beigazolódik a gyanú, nem lehetne ennyi drogos embert hova elszállásolni. Jó, csak egy fesztiválra.

Ám az éremnek van másik oldala. Egyrészt fesztivált a legbiztonságosabb drogpartiként reklámozták, bár ezzel a szókapcsolattal azért – pestiesen szólva – vannak bajok. Másrészt, ha emellett még egy drogutca is üzemel, akkor az ember elbeszélgetne egy jópofa sör mellett a szervezőkkel, hogy mégis merre jártak mikor a rendezvényszervezést tanították? És, hogy miért is nem zárták be rögtön a fesztivált? Mert a jegyző, aki ezt megtehette volna éppen nem ért rá, de elmondta, tudott a fesztiválon működő drogtanyáról, bizonyítani azonban nem tudta.

Emellett a többség érdeke (szállásadók, boltosok) a fesztivál megléte. Ozora város polgármestere szerint azért sem tűnhetett fel ez a jól megszervezett fesztivál, mert megvoltak hozzá a kellő kapcsolatok. Erre enged következtetni az a tény, hogy egy nyugalmazott, magas pozíciójú rendőré lehet az az 50 hektáros terült, ahol a fesztivált tartják. Vagy tartották? És itt a kérdések és információk nem érnek véget. A napokban azonban talán bővebb választ kapunk. Addig is: Ozora, én így szeretlek. Vagy inkább mégse?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Körülbelül 10-15 ezer személyből összesen csak 54 személyt állítottak elő. Az eredmény: kevesebb, mint egy százalék. Csak ennyi embernél volt éppen kábítószer."

Ez valótlan állítás, félrevezetés.

Mindenkit nem állítottak elő azok közül, akiknél kábitószer volt. Csupán töredékét.

Csak azokat, akik a médiában közzétett többszöri figyelmeztetés után is ottmaradtak, és éppen belebotlottak az ellenörzésbe.

A valós narkósoknak ez csupán a szerény töredéke lehetett.

Arról nem is szólva, hogy az egész rendezvénynek az időtartamából 1-2% volt az ellenörzött időszak. Az is az utolsó napokban, a nagy üzletek elmúltával.

Tehát ez az egész fejtegetés egy kapitális csúsztatás, és a valóságos kábítószerterjeszkedésnek az elfedésére alkalmas csupán. Meg a szokásos hőbörgésre.

Ozora elfogad mindent és mindenkit

Ozora?

Az ozorai jegyző.
Nem ugyanaz...

Ozorán új települést hoz létre majd a BM.

Gomorát.
S akkor majd Ozora és Giomora lesz a boldogság szigete.

A rendörség pedig "műveleti területként" vigyáz majd rá. Ne zavarja meg a HírTV akadékoskodása az ott folyó lelkes nemzetvédelmi munkálatokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés