Csintalan Sándor ajánlatot tett a Népszabadságra

2012. augusztus 18. 12:52
Felvette a kapcsolatot a Népszabadság többségi tulajdonosával, a Ringier cégcsoporttal Csintalan Sándor, és közölte velük vételi szándékát. A Szabad Sajtó Alapítvány vezetője szerint ugyanakkor beleegyezésük nélkül nem köthet üzletet a Ringier Csintalannal.

Felvette a kapcsolatot a Népszabadság többségi tulajdonosával, a Ringier cégcsoporttal Csintalan Sándor, és közölte velük vételi szándékát – írta a szombati Magyar Nemzet.

Csintalan Sándor volt MSZP-s országgyűlési képviselő és a Hír TV volt műsorvezetője a Magyar Nemzetnek elmondta, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezetőjének, Mihók Attilának küldte el a Népszabadságra vonatkozó vételi szándékáról szóló rövid nyilatkozatot, kérve őt, hogy adjon neki lehetőséget a tárgyalások megkezdésére. Csintalan Sándor arról nem kívánt nyilatkozni, hogy milyen lehetőségei vannak a tranzakció esetleges lebonyolítására.

A Népszabadság Zrt. kisebbségi, 27 százalékos tulajdonosa a Szabad Sajtó Alapítvány; a kuratórium elnöke, Kránitz László volt szocialista képviselő a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta: az alapítványnak elővásárlási joga van a Ringier birtokában lévő részvényekre, ami szerinte azt jelenti, hogy „a Ringier az alapítvány hozzájárulása nélkül nem tudja eladni” 70 százalékos pakettjét.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olyan érzésem van, hogy nem ellenséges a felvásárlási szándék.

Őszintén remélem, hogy a Népszabdság is tesz egy "ajánlatot" Csintalannak! :)

Képzeljétek, milyen kommentenek jönnének, ha mondjuk Moldova tenne ajánlatot a Magyar Nemzetre, a Heti Válaszra vagy a Magyar Hírlapra... :))))

Csintalan a HÍR TV-nél is a jobboldaliakat, a nemzeti érzésűeket piszkálta, most végre nyilvánosan bevallotta, amit eddig is tudtunk róla, vad baloldali és magyarellenes, a Népszabinál van a megfelelő helyen!

Én arra gondoltam, hogy soha nem bíztam Csintalan "megtérésében".

Magyarországon ma EGYETLEN BALOLDALI PÁRT SINCS: Az MSZP két évtizede hazudja magát annak, közben a tőke kiszolgálója volt mindig, az LMP inkább anarchista, a DK liberális tőkepárti, a Milla, Szolidaritás, 4K pedig még kiforratlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában