Alternatívok, vissza a jövőből!

2012. november 9. 15:48
Vissza a jövőből címmel háromrészes téli koncertsorozatot tartanak a következő hetekben a belvárosi Fáklya Klubban. A hazai alternatív zenei színtér fontos szereplőit felvonultató széria első állomása szombaton lesz.

A VilágVeleje Produkció a gyökereihez tér vissza ezzel a téli sorozattal. Jó öreg „művház-hangulat”, olcsó jegyár és büfé, igazi underground közeg várja a koncertlátogatókat – írták a szervezők. Most szombaton este kilenc órától a szentendrei Sajnos Batár, a tavaly első nagylemezével jelentkező, gitár-tangóharmonika-trombita felállásban játszó Presszó Tangó Libidó, illetve a Víg Mihály által vezetett, 1979 óta létező Balaton zenekar ad koncertet.

Két héttel később, november 24-én az egykori Kaukázus frontemberei, Kardos-Horváth János és Császári Gergely által életre hívott, Kaukázus-dalokat is játszó Kákettők, a Varga Livius (Quimby) vezette A Kutya Vacsorája, valamint az akusztikus jellegű, szövegcentrikus Indigó utca lép színpadra. December 28-án hosszú idő után lép ismét színpadra a kilencvenes évek legendás csapata, az Ujj Zsuzsival felálló Csókolom együttes, és játszik a Puszi zenekar is. A koncert egyben bemelegítés lesz a januári XIV. VilágVeleje Fesztiválra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés