Puzsér őrjöngésével reklámozzák a jogvédelmet

2012. november 22. 15:12

szabóZ
comment:com
Puzsér tényleg olyan, mint aki száz forintossal működik, és ha bedobunk egy érmét, tetszőleges témában küld el mindenkit a picsába.

„Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még elmegy, de nem hiszem, hogy sok reklámszakember hisz abban, hogy a dacos ellenkezésnek és az önimádatból fakadó hülyeségnek van reklámértéke. De most itt a cáfolat, a reklámszakemberek és copywriterek, pedig döbbenetükben lefejelhetik füstüveg dohányzóasztalra felstócolt nullás lisztet.

Pedig a Társaság a Szabadságjogokért internetes kampányt épített arra, hogy Puzsér teljesen összefüggéstelenül beszól nekik, Till Attila, Hajós András, a taszos Dénes Balázs meg Péterfy Bori pedig csak megdöbbenten pislog közben. Puzsér tényleg olyan, mint aki száz forintossal működik, és ha bedobunk egy érmét, tetszőleges témában küld el mindenkit a picsába. Majd a végén pittyeg egy kicsit, mint egy nyilvános telefon, majd bontja a vonalat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés