A Backstreet Boys sikertörténetéről készítenek filmet

2013. február 12. 16:39
Dokumentumfilm készül a Backstreet Boys nevű amerikai fiúbandáról, amely idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.

Mindig is akartunk filmet készíteni, és most jött el az ideális alkalom” – hangsúlyozta közleményében a csapat. A jelenleg Backstreet Boys – The Movie munkacímen futó anyagot a Pulse Films nevű produkciós cég jegyzi, amely korábban olyan előadok számára készített zenés dokumentumfilmet, mint a Blur, Katy Perry és az LCD Soundsystem.

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúbandája idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját. A csapat új albummal és turnéval is készül a különleges születésnapra. A Backstreet Boys több mint 130 millió albumot adott el világszerte, és ezzel minden idők harminc legtöbb lemezt eladott sztárja, illetve együttese között van – adta hírül a The Huffington Post nevű hírportál.

A készülő film, amely gyermekkoruktól követi végig a tagok életét, elsőként enged bepillantást a csapat „egyedülálló és olykor szívszaggató történetébe”. A Stephen Kijak rendező által jegyzett alkotás várhatóan 2013 őszére készül el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés