A nyugdíjasok imádják ByeAlexet

2013. március 6. 9:34
Félmeztelenül énekelne Malmőben, de úgy véli, ezt sokan nem szeretnék.

ByeAlexnek a negatív kritikák sem szegték kedvét, és korábban nem érte meglepetésként, hogy bekerült a legjobb négy közé, így esélyessé vált A Dal megnyerésére.

A Blikk szerkesztőségében betelefonálókkal is beszélgetett. Egy hölgy elmondta, hogy a családjuknak Pál Dénesék tetszettek, majd hozzátette: „a kilencvenkét éves anyukámnak csak egyedül te tetszettél, úgyhogy szerintünk nagy-nagy sikered lesz”. Egy Debreceninéként bemutatkozó nő pedig azt mondta, „te nagyon nem tudsz énekelni, az egy fix. (…) Nem tudom, hogy ki szavazott be tégedet”. Internetes kommentekre reagálva az énekes elmondta,  ugyanebben a ruhában fog fellépni. Hozzátette: „Én is félmeztelenül szeretnék föllépni, de szerintem nem szeretnék mások ezt. Mi baj van a ruhámmal, most komolyan?

ByeAlex a munkáját nem szeretné otthagyni, mert jót tesz neki, ha van rendszer az életében. Az utóbbi négy napban is úgy érezte, mintha „léháskodna” és nem lenne élete, annyi helyre kellett elmennie.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy azok a fővárosi nyuggerek, akik 17% a utazott már a négyes metron 2010-ben.
Te biztos nem vagy köztük.

Biztosan akadnak öregek, akik minden redves nyivákolótól elalélnak, de hogy "a nyugdíjasok" nevében nyilatkozzon valaki ebben a kérdésben, azért az egy kicsit kínos.

Miért kell nekünk mostanában 'Eddie a sas' féléket küldeni ilyen versenyekre?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés