Erdélyi Humorfesztivál tizedszer

2013. március 14. 10:47
Kolozsváron a Humorfesztivál színpadán egymást követik majd a Showder Klub legjobbjai, a szervezők pedig 2013-ban is keresik Erdély legjobb amatőr humoristáját.

Tizedik alkalommal szervezik meg áprilisban az Erdélyi Humorfesztivált – jelentették be szerdán Kolozsváron a fesztivál szervezői, a Szomszédnéni Produkciós Iroda és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) képviselői. A sajtótájékoztatóról kiadott közlemény szerint az eseményt A szomszédnéni odaát van című kétfelvonásos gálaműsorral kívánja emlékezetessé tenni a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Az előadással április 12-én Marosvásárhelyen, április 14-én pedig Kolozsváron állnak a közönség elé. 

 
A két gála között Kolozsváron a Humorfesztivál színpadán egymást követik majd a Showder Klub legjobbjai: Beliczai Balázs, Felméri Péter, az Open Stage, Zsók Levente a műsorvezetők – Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs – moderálásával. A szervezők 2013-ban is keresik Erdély legjobb amatőr humoristáját. A jelentkezőknek egyedül vagy társulatként saját humoreszkjüket, jelenetüket, stand up-jukat kell közönség előtt előadniuk a fesztivál marosvásárhelyi, székelyudvarhelyi vagy nagyváradi előválogatóján. A legjobbak produkcióit április 13-án Kolozsváron szakmai zsűri értékeli. 
 
A jelentkezők és az érdeklődők a www.humorfeszt.ro honlapon kaphatnak részletes tájékoztatást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában