Új helyzet

2013. március 20. 16:06

Rónai Egon
Színház.hu
A televízióban szemtől szembe beszélek a vendéggel. Ez egy új, érdekes helyzet, számomra is roppant izgalmas vállalkozás. Interjú.

„Mi is pontosan a Húzós?

A Húzós hetente jelentkező közéleti portréműsor, ami most már két éve megy sikerrel az ATV-n. Politikusoktól színészekig, íróktól tudósokig mindenki megszólal benne. Azt szoktam mondani, hogy nem úgy teszek, mint aki kíváncsi, hanem tényleg kíváncsi vagyok rájuk, ezért hívom őket. A Centrál Színházban az első két vendég, Czeizel Endre és Róna Péter is olyan dolgokat rejtenek az életükben, amik szerintem érdekesek, és nem is tudnak róla a nézők, akik rendszeresen találkoznak a nevükkel. (...)

Mennyiben lesz más élő közönség előtt beszélgetni a vendégekkel?

Biztosan máshogyan kell csinálnom, viselkednem, kérdeznem – kicsit kifelé kell mindent csinálni, figyelve a nézők reakcióját. A televízióban megengedhetem magamnak, hogy szemtől szembe beszélek a vendéggel, mert ott a kamera, és a kollégák megoldják, hogy a néző úgy érezze, hozzájuk beszélek. Ez egy új, érdekes helyzet, számomra is roppant izgalmas vállalkozás.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Habár nem bírom az ATV-t, mégis talán Magyarország egyik legjobb vitaműsora megy ott, Rónai Egon vezetése alatt, a Csatt!
Itt tényleg valódi vita folyik, és nem a kórusban bégetés.
Talán még a Klubszobát lehet megemlíteni a Dunán, az is egész jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés