Univerzális hímtagexpander a Duna-parton

2013. március 25. 22:08
TA
hvg.hu
Mi történik, ha egy univerzális hímtagexpanderrel, egy pornós pózokban körbefotózott hatvanas, pocakos férfivel, és Hitler kedvenc filmrendezőjének munkáival egyszerre találkozunk? A válasz: semmi.

„»A bemutatott művek némelyike nyíltan szexuális tartalmú, javasoljuk, hogy fiatalkorúak a kiállítást felnőtt kíséretével látogassák.«

Ezt mi is javasoljuk, a figyelmeztetés ellenére azonban nem kell attól tartanunk, hogy hard core pornóval, bántó szexualitással, vagy szado-mazo jelenetekkel kell szembenéznünk a Ludwig Múzeum A meztelen férfi című kiállításán. A pénisz ugyan nem marad tabu, de ezt a legális kukkolást voyeuröknek nem ajánljuk. Valószínűleg csalódnának. A kiállítás újra osztja a szerepeket: a tekintet tárgyai most nem a nők, hanem a férfiak.

Az élmény érdekes, de a fotókat, festményeket, installációkat és videókat végignézve nem kezdünk szexuális fantáziálásba, nem háborodunk fel, és nem kapunk sokkot (az alacsonyabb ingerküszöbűek persze szívesen elkerülik a húsába aggatott kampókon lógó meztelen férfi performanszáról készült videót). A látogatókat elnézve a komoly érdeklődés mellett inkább az általános iskolás összekuncogás a jellemző.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés