David Guetta zárja az idei Szigetet

2013. március 27. 13:51
Mintegy egymillió eurót költenek idén fejlesztésekre, a látványvilágra a Sziget Fesztivál szervezői. Lesz a zárónapon End Show a nagyszínpadnál tűzijátékkal és fényeffektekkel, David Guetta zenei kíséretével, festékpatronokkal Color Party a Colosseum helyszínen, egy 60 méter magas óriáskerék, valamint kényelmes Sziget Beach az északi csücsök homokpados részén.

A nemzetközi trendekhez igazodva a látványra kíván a korábbinál is nagyobb figyelmet fordítani idén a Sziget, amely augusztusban több új helyszínnel jelentkezik, és egy hétre „anarchoszindikalista bázisdemokrácián alapuló fesztivál-köztársasággá” alakul.

„A fesztiválokat kedvezően érintő áfatörvény-módosításból fakadó pluszbevételeket is felhasználva mintegy egymillió eurót költünk idén fejlesztésekre, a látványvilágra. Lesz a zárónapon End Show a nagyszínpadnál tűzijátékkal és fényeffektekkel, David Guetta zenei kíséretével, festékpatronokkal Color Party a Colosseum helyszínen, egy 60 méter magas óriáskerék, valamint kényelmes Sziget Beach az északi csücsök homokpados részén” – mondta Gerendai Károly főszervező a szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Szép Fruzsina programigazgató arról beszélt, hogy a Nagy Utcaszínházat egy világhírű ausztrál társulat biztosítja, a Kelet-európai Vurstli a 60-as, 70-es évek hippikorszakát hozza, és újra lesz ír kocsma színpad, valamint romkocsma negyed.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés