Quimby és Muzsikás a Sziget nulladik napján

2013. június 4. 13:16
Quimby Csodaországban címmel nemcsak koncert lesz a Sziget nulladik napján a Nagyszínpadon, hanem Lewis Caroll regényéből kiindulva cirkusz, tánc, színház, irodalom, vetítés, slam poetry is. Eközben a világzenei nagyszínpadon az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel.

A nagyszínpadon különleges Quimby-koncertet rendeznek, a világzenei nagyszínpadon pedig az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel a Sziget fesztivál nulladik napi programjában augusztus 6-án a Hajógyári-szigeten. Quimby Csodaországban címmel nemcsak koncert lesz, hanem Lewis Caroll regényéből kiindulva cirkusz, tánc, színház, irodalom, vetítés, slam poetry és sok más.

A 40 éves Muzsikás együttes különleges vendégekkel, köztük Jandó Jenő zongoraművésszel, Alexander Balanescu hegedűvirtuózzal, a Woven Handdel és az Amadinda Ütőegyüttessel lép fel – hangzott el az érintettek közreműködésével tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón. Gerendai Károly főszervező elmondta: arra kérik a döntéshozókat, illetékeseket, és mindenkit, akinek fontos az óbudai sziget, próbálják megvédeni az árvíztől, ne váljon katasztrófa sújtotta övezetté, és segítsenek, hiszen közterületről van szó. Az már biztos, hogy a hétvégére tervezett Gyerekszigetet az árvíz miatt más helyszínen fogják megtartani.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés