Puzsér: A tévéműsor célja mindig a reklám

2013. június 8. 11:28
Puzsér Róbert és Dancsó Péter összeszedte azt a huszonöt magyar tévéműsort, amelyek szerintük bugyutaságuk vagy káros voltuk okán a legrosszabbak voltak az utóbbi években.

Puzsér Róbert és a Youtube-videóiról elhíresült Dancsó Péter összeszedte a szerintük huszonöt legrosszabb magyar tévéműsort. Ez volt az a hét órás, a Műcsarnokban tartott beszélgetés, melyen elhangzott a ValóVilág-holokauszt párhuzam: Dancsó Péter megemlítette a reality show kapcsán, hogy jó volt az utómunkája, Puzsér pedig hozzátette, hogy „a holokausztot is rengetegen csinálták”.

Mint Dancsó mondta, először tíz műsorról volt szó, ebből lett végül huszonöt. „Nem úgy történt, hogy tudtunk még tizenötöt találni, hanem nem volt elég a tíz” – tette hozzá Puzsér. A Csillag Születik egykori zsűritagja szerint nem azért rosszak ezek a műsorok, mert a gyártók annyira tehetségtelenek, „hanem ez egy jól felfogott, kidolgozott üzleti terv része”. Dancsó szerint „erre van igény”, Puzsér viszont úgy véli, „ez oda-vissza működik, a műsorok egyre igénytelenebbekké teszik a nézőket. A tévéműsor célja pedig mindig a reklám.” A megmondóember úgy gondolja, minél jobbak a tévéműsorok, a reklámok annál elidegenítőbbel a nézők számára.

Szóba kerültek a tévéjóslást bevető műsorok, de a Kósa L. Adolf által vezetett Szerelem első látásra is. Utóbbiban Puzsér szerint „félig megvan a kereskedelmi televíziózás sterilitása, de félig még Torpedó”. A Gálvölgyi show-t szintén megemlítették, miként Anettka és Hajdú Péter egyes műsorait is.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ipper Pál a legfontosabb műsornak még a kommunista diktatúra "híreit" tekintette.
A többi csak "töltelék", ahogy mondta.


Ma már a reklám teljesíti a lélekrombolás és az agymosás feladatát?

Hja, kérem, változnak az idők.

Amit évek óta nem értek, hogy a Gálvölgyi ripacskodása egyáltalán hogy erülhet képernyőre?

A legkártékonyabb, ráadásul unalmas, gatyaletologató, önmagát tapsoló, aláfestett, illetve fizetett-röhögő műsor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés