Orbán Viktor megvédi Alföldi Róbertet

2013. június 13. 9:48

narancsblog
magyarnarancs.hu
A jó király igazságos, és megbocsátja bűneinket. A kormányzati kommunikáció kis mesterművét csodálhatjuk itt meg.

„Ha Orbán »színházat akarna adni« Alföldinek, már rég megtette volna. Arról nem is beszélve, hogy a megboldogult Kamaraszínház két stúdiója inkább próbaterem, mint »színház«. Szeptemberben kezdődnek újra a tárgyalások, januártól kapná a játszóhelyet és a pénzt az új színház – írja az Origo kormányzati forrásokra hivatkozva. Csakhogy addigra a társulat már szét-, Alföldi pedig leszerződik a szélrózsa minden irányába. Áprilisban, amikor valóban zajlottak tárgyalások Alföldi és a minisztérium fejesei között, egy új játszóhely élhető lehetőség lett volna a társulat egyben tartására. Egy évvel később már nem lesz az.

Ezt nyilván tudják a kormány háza táján is. De a marketingakció a cikk megjelenésével és vírusszerű elterjedésével sikeresen végbement.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szégyen, hogy Orbán felkarol egy Alföldit, aki fasiztázza a magyarságot és a kormányt is. Közben a sajátjait nem védi meg, amikor az utcára kerülnek. Az ellenséget a tenyeréből eteti, pedig onnan mindig csak rúgást fog kapni.

Azért is szégyen, mert százezrek maradnak állás nélkül, s nekik senki sem nyújt mentőövet, ugye kb. 100-150 milliós mentőcsomagról van szó Alföldi esetében, bár a szerző még ezen is csak fanyalog. Talán egy Nemzeti Színház II. lenne az elfogadható Robika számára?

Egy jó szakmunkás, mérnök, orvos, padagógus, postás jóval többet ér társadalmi szinten, mint Alföldi.

Alföldit tartsa el a piac, ha tényleg annyira jó rendező, akkor majd jut neki is a tortából. De az azért felháborító, hogy egy ilyen embert állami pénzen pátyolgassanak, csak azért, hogy a homoszexuálisok kegyeit elnyerjék. Ők egyébként sem kormányzati szavazók, a Bajnai táborban van az ő akluk, s minedenféle SZDSZ utódképződményben.

Orbánhoz lehet irányítani ilyenfajta segélyért, támogatásért több gyermekes, hamarosan utcára kerülő, magasan kvalifikált családapát is? Szóljon valaki, ha tud ilyen lehetőségről...

Remélem, nem igaz a hír!
Senki nem kap színházat, csak úgy! Alföldi meg pláne nem!
Milyen alapon kapna? Mert tele sírta a világot, hogy "leváltották"?

Lecsaptál gyöngytyúk?

Indokolt a felháborodásod.
Én remélem, hogy ebből a hírből semmi sem igaz.

Kecskebéka fölmászott a fűzfára,
annak is a legmagasabb ágára,
így sem volt jó, úgy sem volt jó
sehogy sem volt néki jó...

Orbán nem védi Alföldyt, Orbánt támadják mindefelől- legtöbbször igazságtalanul,- ő meg védekezik, akivel lehet kiegyezik, vagy leszereli.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés