Ezt a Pride-ot még Orbán Viktor is élvezte volna

2013. július 7. 9:30

444
444.hu
Többen voltak, mint az utóbbi években bármikor, az ellentüntetőket pedig teljesen elnyomták. Olyan volt, mint egy jó országban. Vagy majdnem.

„Megbotránkozni gyakorlatilag senkinek sem volt oka. Ha azok is végignézik a képeket és videókat, akiknek a fejében a homoszexuálisok még mindig úgy élnek, mint akik rózsaszín szőrös bibliát sztriptízelnek körül, most láthatják: vidám fiúkon és lányokon, férfiakon, nőkön és transzszexuálisokon kívül tényleg nem nagyon van más, úgyhogy talán kár ennyire félni. (...)

A Pride az Olimpia parkban végződött, Steiner Kristóf pedig azt mondta: »2013-ben olyan volt a Budapest Pride, mint bárhol a világon.« Ez mondjuk egy kicsit nehezen értelmezhető, mert van, ahol szétverik, van, ahol betiltják, és van, ahol polgármesterek állnak az élére, de vegyük úgy, hogy csak a boldogság mondatta ezt vele, mert idén tényleg olyan volt a Pride Budapesten, mint egy jó országban. Talán még Orbán Viktor is jól érezte volna magát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha ez a Pride lenne a felvilágosultság, az európaiság jelképe, akkor eléggé szegényesre sikeredett, mint bizonyíték.

A balliberálisoknak ennyi válaszuk van a meglévő problémákra? Úgy állítják be néhány ezer ember vonulását, mintha ez oldaná meg az Európát feszegető kérdéseket.

Ha a több nagyságrenddel nagyobb embertömeget érintő vallás a liberálisok szerint magánügy, akkor a szexualitás félresiklott változatait, ami egy szűk réteget érint, miért lehet közügynek tekinteni?

Mindent a devianciákért, legyen egyenrangú a természetellenes a természetessel, hogy aztán később a természetes fölé emelhessék az elferdüléseket. Ez a mai álliberálisok igyekezete, mert érdemi hozzászólásuk nincs a világ mai, égető problémáihoz. Csak a provokáció és zavarkeltés, akár csak száz évvel ezelőtt a kommunista eszme kezdetén.

Ennek az eredménye közismert.

"A Pride az Olimpia parkban végződött, Steiner Kristóf pedig azt mondta:"

Ki az a Steiner Kristóf?
Vagy ezzel megsértettem volna valakit? (Valakiket?)

Hol látsz te itt vallás alapó diszkriminációt? Azért, mert különböző zavaros elvek alapján üzleti célból hoznak létre egyházakat, és ezek ellen fellép az állam?

Nem mások nemi identitása a probléma, hanem a körüötte zajló habverés. A magamutogató vonulás, a felsőbbrendűségre utaló tálalás, a társadalom fricskázása egy természetellenes tulajdonság okán. Minél több természetellenest egyenrangúvá tenni a természetessel. Lásd Svédországot a semleges nemű embertipussal.

Ausztriát meg nem hasonlítsd össze velünk. Ha 1955-ben ott maradtak volna az oroszok, ma megnézhetnék magukat.

Nem félünk haver, hanem undorodunk. Már megbocsás. És az említett transzik csak azért nem voltak, vagy nem provokáltak, mert megtíltották a szervezők.
Különben is ti féltek, mert a transzik taxival mentek el a felvonulásról, mint megtudtuk egy másik MELEG hangú írásból.

Tévedsz! Majd, ha nem provokálják és nem erőszakoskodnak vele és Tarlóssal akkor kimegy. Majd, ha tudnak tisztelettel viselkedni, az Egyházat nem mocskolni akkor majd ő is emberszámba veszi őket. Ameddig szemétkednek a kis b..,k addig nem. Ezt jobb, ha megtanulják.

Szájernek felesége és nagylánya van. Ez még nem jelentene semmit, ha mindez nem egyetemistaként történik vele. Senki nem erőltette, hogy még az egyetemen megnősüljön, és a koleszban nevelje a lányát. Azóta is szép családi életet élnek. Választékosan öltözik hát a vörösök elterjesztették róla, mint Orbánról, hogy cigány. Így működik ez náluk. Még nem vetted észre?

Azért ennyi idő alatt eldönthettétek volna, hogy Bécs vagy Gráz? Szóval te ott voltál? Mesélj mekkora a szoba. Többen lehettetek kint a ballibákból, mert volt aki gumiszobáról írt. Ilyen súlyos a helyzet a baloldalon?

Ismerjük ezt már! Kis lépések politikája. Jövőre a házasságért, aztán az örökbefogadásért, utána szídni fogják a Katolikus Egyházat, szentségi házasságot követelnek, hogy miért nem esketik össze őket.

Válaszok:
kalotaszeg | 2013. július 7. 19:57
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában