Ilyen volt a Pride

2013. július 7. 14:07
Steiner Kristóf, Kulka János és Nádasdy Ádám beszélt az Indexvideónak a szombati Budapest Pride felvonulásán arról, miért jöttek ki a rendezvényre és arról, hol tartanak ma Magyarországon a melegek jogai.

 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Homok(os) tenger....
Mi szükség van erre a gusztustalanságra?

A buzifelvonulás alapvetôen gusztustalan!

Tudod mit lehet leszedni egy meztelen buziról?

Téged...! :)

- Miért rúgták ki a buzit a spermabankból?
- Mert ivott... :)))

Remélem tudjátok, hogy Hitlert a homoszexuálisok segítették hatalomra. Parancsnokuk Ernst Röhm volt akiről a Wiki írja:
"Röhm szervezőmunkája igen eredményesnek bizonyult, ugyanis a 88 000 fős SA még 1931-ben elérte a 260 000-es taglétszámot,[8] 1933-ban már mintegy kétmillióan voltak tagjai,[9] ez a szám 1934-re pedig 4,6 millióra nőtt.[6] Ezekben az időkben Röhm olyan közeli barátságba került Hitlerrel, hogy tegezték egymást.[6] Hitler ezt csak nagyon kevés embernek, a legbizalmasabb ismerőseinek engedte csak meg.[9] Ennek köszönhetően úgy tűnt, igen szoros kapocs fűzi össze őket.[10]

Az 1933. január 30-i hatalomátvétel (avagy az „első forradalom”) után Röhmöt tárca nélküli miniszterré és bajor államminiszterré nevezték ki, ezzel eljutott hatalma csúcsára.[2]"

A barátnődnek is ez a véleménye a női egyenlőségesdizésről? Bocs, honnan lenne neked olyan!?

Titkos erők, titkos társaságok irányítják a világot, ők indították e ezt a világot átfogó őrületet mint ahogy a boszorkányüldözést elindította az Egyház.Célja a túlnépesedés akadályozása, indokolt ott, ahol már elviselhetetlenül sokan vannak, de azon népeknél, melyek fogyóban vannak, biztosítja a nép kihalását-

Tisztára olyan kezd ez is lenni, mint Szárszó, ugyanazok az unalomig ismert arcok bukkannak fel ezredszerre is, és már azelőtt tudja mindenki, mit akarnak mondani, mielőtt kinyitnák a szájukat.

Mikor rákattintottam a videóra, biztos voltam benne, hogy valahol jönni fog Karsay "nemtecciknemteccikarendszer" Dórika, erre most csak fél percig kellett várni. Abban is biztos voltam, hogy Kulka nyilatkozni fog valami blőd semmiséget, ez is hamar megvolt. Aztán jönnie kell a kis mitugrász Steinernek, hogy szenvelegjen egy kicsit a parádé óriási jelentőségéről. Ez is pipa, stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában