A Sound az új Sziget?

2013. július 15. 13:25

Szabó Zoltán
Index
Amíg tavaly még csak a jegyek alig öt százalékát adták el Nyugat-Európában, addig idén minden negyedik bérletes belga, francia, német vagy holland volt.

„Amíg tavaly a Balaton Sound még úgy nézett ki, mint a Bed Beach viszkikóla akciók idején, addig idén már kicsit a Kazinczy utcára hasonlított: vidám magyarok buliztak brit legénybúcsúsokkal és francia bulituristákkal. Pedig azért a fesztivál törzsközönségét elég jól meghatározza, hogy Armin Van Buuren olyan egyszerű, mint egy polifonikus csengőhang, Afrojack pedig egyenesen olyan, mint egy bekatizott Cintula, aki az se tudja, hogy céges partin, vagy egy orosz milliomos szülinapján nyomta-e be éppen a play-gombot.

De a magyar rögvalóság kicsit halkabb lett idén a Soundon: és, hogy ehhez azért van közük a külföldieknek, azt jól mutatja, hogy a VIP-ra mindez semmit nem hatott: ott kis magyar oligarchák smároltak Dubait megjárt playmate-ekkel, miközben megfáradt valóságshow-sztárok rendelték a lebarterezett ingyenkoktélokat.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valószínű azért "idén minden negyedik bérletes belga, francia, német vagy holland volt.", mert Magyarország nem biztonságos. ;-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés