Húsz percre van a Szigettől az első trafik

2013. július 19. 8:07
A 444.hu videósa oda-vissza 45 percet sétált egy doboz cigiért.

Ha nem költözik ki egy nemzeti trafikos sem a Szigetre, akkor húsz percet kell majd sétálni az első nemzeti dohányboltig. A legközelebbi üzlet reggel hattól este tízig tart nyitva, a fesztiválra pedig hivatalosan két karton cigarettát lehet majd bevinni.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én az összes szlovák és németh dohányos ismerősömnek azt mondom, hogy üdülésre a Balaton helyett inkább Horváthországot valasszák. Mert ha kifogynak a cigiből, az problémás lehet.

"Rád mindig lehet számítani, ha a saját hazád fikázásáról van szó."

Ellenkezőleg, inkább megvédtem. Megvédtem attól, hogy az országból rossz, kellemetlen érzésekkel távozzanak, így MO jó híre kevésbé romlik.

"Csak számlára van sör, az is vizezett, nem legális a drog, és most már a cigiért is gyalogolni kell. D I K T A T Ú R A !!! :D"

Így van. Ha a számla nem a vásárló és az eladó közötti megegyeés eredménye, hanem hatósági követelmény, akkor az bizony diktatúra. Az állam diktatúrája.

"Már megérte a trafiktörvény. :D"

Az majd elválik. Mindenesetre ha az államkasszába kevesebb jövedéki adó folyik majd be, lehet a kormány máshol fog adót emelni.

Érdekes, a helyesírási hibákar egyből észreveszed, de a szövegértelmezéssel szinte mindig problémád van.

"A hatósági ár nemigen."

Ezek szerint, ha nem venném figyelembe a hatósági árat, és egy más, az ügyféllel közös megegyezés alapján létrejött áron bonyolítanánk le a cserét, akkor engem semmiféle hatóság nem marasztalhat el, nem bűntethet meg, nem bírságolhat, nem kényszeríthet, hogy betartsam és figyelembe vegyem a hatósági árakat. Azokat az én saját belátásom szerint tartom, vagy nem tartom be. Ha ez így van, akkor valóban nincs diktatúra.

"jobb is,ha nem itt rontják a levegőt!"

Szerintem is. Már amúgy is olyan rossz a légkör.

Köszönöm a bókot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában